Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam wszystkich zasniezonych ;)
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Witaj
a masz jakieś problemy emocjonalne do tego? Bo czasem śnieg optyczny stąd wynika a to forum w sumie dotyczy zaburzeń :p
Od patrzenia w ekran to wzrok się męczy i można słabiej widzieć, pewnie czasowo śnieg też niektórzy mogą załapać ale na stałe to wątpię

Od patrzenia w ekran to wzrok się męczy i można słabiej widzieć, pewnie czasowo śnieg też niektórzy mogą załapać ale na stałe to wątpię
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak mam właśnie. Wmowilam sobie ze niedługo nic nie będę widziała przez ten śnieg i pracę przy komputerze. Bardzo to przeżywam i myślę czasem ze niedługo zwariuje
dlatego szukam innej pracy nie przy komputerze bo taki stan jak teraz mnie wykonczy