Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam wszystkich
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam was. Nazywam się Monika i mam 29 lat. zmagam się z nerwica i zaburzeniami lękowymi oficjalnie od 16 roku życia a nieoficjalnie od zawsze bo zawsze sie czegoś bałam choćby jako dziecko. Przeszyłam 4 farmakoterapie które pomagały tylko na jakiś czas. Nerwica zawsze wracała. Od pewnego czasu znowu nie jest kolorowo a wręcz dramatycznie, ale odkąd odkryłam kanał na Youtube stowarzyszenie zaburzeni podchodzę do tego inaczej i inaczej z tym walczę, myślę, że nawet skutecznie i bez leków. Chciałabym bardzo podziękować tym Panom którzy nagrywają te filmiki, że poświęcają swój czas i uwagę, dla ludzi choćby takich jak Ja jest to nie zwykle cenne, chorując od 16 roku życia, będąc u kilku specjalistów nikt nigdy mi nie wytłumaczył na czym to tak na prawdę polega i jak działa, a żeby z czymś walczyć trzeba znać zasadę działania. Mam nadzieje, że uda mi się być w miarę aktywną na forum i w końcu pokonać całą te nerwicę. pozdrawiam
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Moniko, miło Cię widzieć. Pamiętaj, że nie jesteś z tym sama i zawsze znajdziesz tu pomocną dłoń 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.