Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witam wszystkich

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Smutna30
Zarejestrowany Użytkownik

26 maja 2020, o 14:48

Witam wszystkich serdecznie,
jestem tu nowa i zmagam sie z nerwica natrectw.
Od dluzszego czasu mialam mysli ze jestem pedofilem, balam sie nozy ze zrobie cos mezowi...:/ teraz przeszly te mysli i mam bardziej realne, ciagle wydaje mi sie ze powinnam odejsc od meza chociaz wiem ze go bardzo kocham, miedzy nami bywalo roznie ale zawsze potrafilismy sie dogadac ... teraz analizuje kazda klotnie,nawet z przed kilku lat i jak maz podniosl na mnie glos i mam leki, boje sie ze sie rozejdziemy jestem na tabletkach 12 dzien ale te mysli nie ustepuja ...jak maz jest w domu to jest troche lepiej ale jak jestem sama to nie mam sily ... juz sama nie wiem czy to w ogole natrectwa czy poprostu za duzo sie wydarzylo w naszym zwiazku :(:(
Awatar użytkownika
Piotrt

26 maja 2020, o 15:31

To jest poprostu nerwica ona zawsze uderza w te sfery życia które są dla nas bardzo ważne i stąd te myśli a co do leków to czasem trzeba dłużej poczekać na efekty działania niektórych leków więc odwagi i cierpliwości Ci życzę dobrze ze jesteś
Smutna30

26 maja 2020, o 15:46

Dziekuje za odpowiedz i pocieszenie :)
Awatar użytkownika
Piotrt

26 maja 2020, o 19:42

Smutna30 pisze:
26 maja 2020, o 15:46
Dziekuje za odpowiedz i pocieszenie :)
Walcz czytaj słuchaj you tuba i nie poddawaj się