Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam was !!!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam was wszystkich jeszcze mnie nie znacie ale ja większość z was już trochę tak ponieważ czytam wasze posty prawie od dwóch lat. Zaborzony jestem od dziesięciu lat ale od dwóch lat wiem na co cierpię i to dzięki wam nabyłem cała wiedzę jesteście super. Mieszkam od paru dobrych lat za granica naszego pięknego kraju wiec przepraszam za błędy i interpunkcje bo z tym mam problem. Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieje ze będę mógł pomoc w jakiś sposób albo odwrotnie.
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Kamcio!
Super, że jesteś z nami. Nie mogłeś lepiej trafić
Łap się za materiały, nagrania, pisz, pytaj i odburzaj się 
Super, że jesteś z nami. Nie mogłeś lepiej trafić

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- katarzynka
Więc zapraszamy do dyskusji 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie wiem od czego zacząć czy od wyżalenia się ponieważ jestem sam z tym zaborzeniem i nie mam z kim porozmawiać bo nikt tego nie rozumie w moim otoczeniu. A mnie dziennie meczy 24/h biorę antydepresanty połączone z zastrzykami i niewiele mi to daje. Wiem co mam z tym robić jak postępować . Tylko czasami brakuje mi już sił po dziesięciu latach mam już troszkę dość. Przepraszam ze zadko odpisuje Ale pracuje na zmiany teraz mam dróga zmianę i rano muszę trochę pospać . Od czwartku mam wolne to będę częściej dostępny .
- katarzynka
Kamcio, jeśli masz ochotę opisz swoją historię, albo po prostu znajdź dział, który będzie najbardziej Ci odpowiadał i tam się wygadaj. Może to być dział ogólny jakiś na początek. Wyrzuć z siebie, co Ci dolega. Tutaj przede wszystkim wspieramy się, dlatego śmiało pisz