Moje lewe jądro jest powiekszone, i moja lewa piers rowniez, i nie mialem tak zawsze, w lewym jadrze czasami czuje jakby taki bol , jakby roslo takie dziwne uczucie nie wiem jak to nazwac, w dotyku nie boli, guza niby nie wyczuwam bo czytalem ze mozna samemu sprawdzic ale moze zle sprawdzam , ale jak tak chwile je dotykam to zaraz wlasnie jakby te dziwne uczucie ze mnie boli albo rosnie
( tak wiem ze na 100 % mam nerwice, wszystko na to wskazuje ) ale te moje czolo nie daje mi spokoju bo zmienilo ksztalt, i ciagle mysle ze mam Guz platu czolowego, bo tam objawy sa bardzo zblizone do nerwicowych
Co zrobic w takiej sytuacji? Jak moge sobie to tlumaczyc zeby sie nie dolowac, albo do jakiego lekarza się udać , i czy to nic groznego
Mimo masy objawow , najbardziej niepokoi mnie takie spowolnienie, bo tak nagle nachodzi zalozmy slucham muzyki, i slysze ze leci jakby wolniej, takie spowolnione, tak samo jak moje ruchy , wszystko staje sie takie jakby 2 razy wolniejsze, moze ktos tez tak mial i zrozumie
Czasami to sie nasila po papierosie, a czaasami nagle.
I jeszcze to ze tak jakby moje oddychanie nie bylo polaczane z wysilkiem, jakby to wytlumaczyc, zalozmy przebieglbym sie chwile, to musze sam oddychac i brac na sile glebokie oddechy bo czuje poteznie zmeczenie , kondycja wydaje sie byc zerowa, zrobilbym z 3 pompki i juz sapie serce wali ze zmeczenia
Cofnac sie wstecz, gdy jeszcze ten horrror sie nie zaczal, gralem w pilke, bylem aktywny wiec kondycja byla okej
Wiem ze napisane chaotycznie , ale moze ktos mi doradzi jestem mlody , jutro koncze 18 lat a nawet z domu nie moge wyjsc bo to wszystko mnie ogranicza, czuje sie jakbym mial z 90 lat, tragedia.
Pozdrawiam, i moze czegos sie dowiem

-- 2 sierpnia 2016, o 17:39 --
Nikt nie jest w stanie mi pomoc?
To poco to forum?