i jeszcze pare takich dziwnych objawow
I jeszcze ostatnio zauwazylem ze moje lewe jądro jest wieksze niz prawe i moja lewa pierś jest troche wieksza od prawej
W takim wieku , takie rzeczy? nic z tego nie rozumiem jestem załamany

Powiem Ci kolego, że przypakowałeś ostatnio!boniasky pisze:Dzwonienie w uchuszach, czy strzelanie w nich to typowe objawy nerwicy. Zaczyna u Ciebie się pojawiać tzw. hipochondria. Nie daj się w nią wkręcić, czyli po prostu nie wkrecaj się w żadne guzy mózgu i inne choroby. Noc Ci nie jest. Przeczytałeś pół internetu, nawkrecales się a nie doczytałes najważniejszego ze jedno z jąder u mężczyzny zawsze jest większe! Masz zakaz czytania.czegokolwiek na temat chorób, bo.za bardzo bierzesz wszystko do siebie. Samo to ze piszesz, że się boisz potwierdza to ze zaczynają pojawiać się u.Ciebie lęki. Zatrzymaj te błędne koło czym.szybciej, a będziesz zdrowy jak kon!
No to, wczoraj Pauladobrevv częstowała porcją czułych słówek. I się załapałem. Więc to było lepsze niż Kocimiętka. No. Chciałeś to się wygadałem!!boniasky pisze:Kucyki nie wiem co Ty palisz ale ja też to chce !!!Leże i się czołgam ze śmiechu
. Nie wiedziałem że takie zaplecze mnie w Rio czeka
. Wstyd będzie przegrać
kucyki46 pisze:No to, wczoraj Pauladobrevv częstowała porcją czułych słówek. I się załapałem. Więc to było lepsze niż Kocimiętka. No. Chciałeś to się wygadałem!!boniasky pisze:Kucyki nie wiem co Ty palisz ale ja też to chce !!!Leże i się czołgam ze śmiechu
. Nie wiedziałem że takie zaplecze mnie w Rio czeka
. Wstyd będzie przegrać
Do tego mam pustke w glowie , brak mysli i wyobrazni pamietam ze to przyszlo z dnia na dzien, polozylem sie spac i rano juz to miałem i mam do tej pory , czuje sie jak robotdppolska pisze:Fakt jest wieksze, ale czuc ta roznice , i piers jest powiekszona, wiec chyba cos jest na rzeczy?
a te dzwonienie w uszach to jest od małego , nie ze sie pojawilo nie dawno, wiec nerwica od małego moze byc?
Dzieki za kazda odpowiedz pomaga mi to bardzo