Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
witam
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam wszystkich. Dawno tu nie zagladalam bo w miare sie trzymałam i stwierdzilam ze jak nie bede tqk duzo o tym czytac to będzie lepiej. No ale niestety...ostatnio mialam wsiąść do pociagu no i sie zaczelo...prady w nogach dusznosci poprostu atak paniki...ale to co potem się dzialo to jakas masakra...wszędzie sie poruszam tramwajami i autobusami...raz sobie jade tramwajem i tak przyspieszyl tak nim rzucalo ze dostalam ataku paniki...i potem przez kilka dni nie potrafilam wsiasc...do mamy gdzie mam 10 minut tramwajem jechalam po 2 godziny... teraz jakos wsiadam z pradami w nogach ale wsiadam...no ale nastroj depresyjny niestety wrocil..i najgorsze natretne mysli...ze zrobię cos swojej corce...no masakra...ja ja tak bardzo kocham..potem siedze i rycze...bo mysli ze jestem zla matka i wogole...ze jak moga mi takie mysli przechodzić...i chcialam sie zapytac czy ktos tez mial takie mysli ze zrobi komus bliskiemu krzywde? Albo mam się martwić ze cos naprawdę ze mna nie tak...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć Zaburzona, to są "najnormalniejsze" myśli na świecie - podejrzewam, że większość osób tu je miała. Często jest tak, że takie myśli przychodzą do głowy też niezaburzonym, bo mózg produkuje różne dziwne wynalazki, ale oni po prostu nie zwracają na nie uwagi, a jak się jest w nerwicy, to uwaga natychmiast taką myśl przyłapuje i rozdmuchuje.
Myśl to nie rzeczywistość
.
Trzymaj się!
Myśl to nie rzeczywistość

Trzymaj się!