Forum znalazłam przypadkiem około 2 tygodni temu i po poczytaniu troszkę i odsłuchaniu przeżyłam szok, spokojnie pozytywny

Podejrzewam, że jestem jedną ze starszych uczestniczek Forum, jestem po 40-stce i mam nadzieję, ze Wam to nie będzie przeszkadzać, zauważyłam tu mnóstwo młodych ludzi. Obiecuję nie być upierdliwa

Od 13 lat mam zaburzenia lękowe i agorafobię, i chyba wszystkie możliwe objawy, w tym somatyczne, o których piszecie. Od 9 lat terapia indywidualna CBT i stała opieka psychiatry. Leki okresowo. Izolacja, zero przyjaciół tylko kot

A szok przeżyłam dlatego, że po 2-3 godzinach przeglądania Forum, dowiedziałam się więcej, niż po 9 latach terapii !!! I to bardzo istotnych wiadomości odnośnie zaburzenia, jak i wychodzenia z niego.
Przez 2 ostatnie niedziele słuchałam Was na TS, żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej. Nie wtrącałam się do rozmowy, bo mam zwyczaj milczeć jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia

Serdecznie dziękuję zespołowi Forum, w szczególności DIVINOWI I VICTOROWI za pomysł wspierania innych oraz innym, którzy z nimi współpracują. Bądźcie z nami nadal, jesteście bardzo potrzebni. I forumowiczom za cenne rady i wsparcie.
I gratuluję wszystkim odwagi !!! Życzę zdrowia i sukcesów.

ATA