Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witam

Forum o nerwicy natręctw i jej objawach.
Omawiamy tutaj własne doświadczenia z życia z tym jakże natrętnym zaburzeniem.
Ale także w tym temacie można podzielić się typowymi natrętnymi lękowymi myślami, które pełnią rolę straszaków i eskalatorów lęku w zaburzeniu.
ODPOWIEDZ
Kingpro
Nowy Użytkownik

8 sierpnia 2025, o 16:59

Ostatni raz pisałem w 2018 przechodziłem okres załamania z powodu myśli że chce zabić syna bardzo mi pomogła grupa i divovic którego słuchałem codziennie ....teraz mam nawrót byłem w szpitalu miałem operacje na karmienie w nerce był stres zamartwianie się i dostałem ataku paniki lekarze mi pomogli dali jakieś uspokaja że i przeszło , wróciłem do domu wszystko ok i bach nagle te myśli że chce coś zrobić synowi złego powróciły i w głowie że chce tych myśli i że chce mieć nerwicę kropką w kropkę to samo co 7 lat temu czy jest możliwe że w głowie to pozostało i siedzi cały czas bo znów się załamałem i nie mogę sobie poradzić bo mam w głowie że to moje chęci a nie nerwica .
Kelly
Zarejestrowany Użytkownik

9 sierpnia 2025, o 17:37

Myślę że czasem tak właśnie jest, że wystarczy jakieś załamanie, albo stresy w codziennym życiu i nasza nerwica wraca. Może trzeba znów włączyć filmiki Divovica??pozdrawiam:)
"Ja, twój Bóg, ująłem cię za prawicę mówiąc ci: Nie lękaj się, przychodzę ci z pomocą. Nie bój się, robaczku Jakubie, nieboraku Izraelu! Ja cię wspomagam - wyrocznia Pana odkupicielem twoim - Święty Izraela." :lov:
Kingpro
Nowy Użytkownik

9 sierpnia 2025, o 20:38

Ale czy to normalne że chce się mieć nerwicę że się chce tak czuć że jest mi tak dobrze o te myśli że chce coś zrobić synowi
Kingpro
Nowy Użytkownik

9 sierpnia 2025, o 20:40

Kingpro pisze:
9 sierpnia 2025, o 20:38
Ale czy to normalne że chce się mieć nerwicę że się chce tak czuć że jest mi tak dobrze i te myśli że chce coś zrobić synowi
ODPOWIEDZ