Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam.Mam na imie Tomasz,mam 28 lat .Od 9 lat latam po lekarzach ,sa okresy gdzie nie biore lekow,sa okresy gdzie ich potrzebuje .Mam zdiagnozowane zaburzenia osobowsci typu bordeline ,tryb impulsywny . Witam na pokladzie. Chetnie poznam osoby z tym samym zaburzeniem,chociaz to dziwne ze ja je mam,bo w wiekszosci przypadkow maja je kobiety ..coz moze to przeez ten stereotym " facet chwiejny emocjonalnie " ?
Poza tym zmagam sie z uzaleznieniem od tych benzodiazepin .... to jest jakies blednee kolo .Co odstawie to po czasie i tak wracam..

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, też jestem nowa
Wydaje mi się, że z borderem u mężczyzn jest tak, że są oni wychowywani pod hasłem "chłopaki nie płaczą", więc większość emocji ukrywają. Z kolei jeśli chodzi o wybuchy złości to cóż, też się jakoś przyjęło, że faceci z natury są impulsywni. Kiedy facet rzuca się z łapami do drugiego faceta w czasie kłótni to powszechnie "normalne", kiedy robi to kobieta to "wariatka". Dlatego więcej diagnoz otrzymują Panie jako te "słabsze" 

Podobno nie ma ludzi zdrowych, są tylko ci niezdiagnozowani. Koniec końców, wszyscy jesteśmy trochę szaleni! #borderlina