Witam wszystkich.
Rejestruję się tutaj, żeby poczytać o zmaganiach tutejszych forumowiczów z ich problemami a także żeby pisać o własnych. Mój główny problem obecnie to derealizacja, w mniejszym stopniu także depresja i fobia społeczna. Mam nadzieję spotkać ludzi, którzy mnie zrozumieją.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witamy na pokładzie
Sięgaj po materiały których tu sporo i wdrażaj w życie cenne wskazówki.
Powodzenia w odburzaniu

Sięgaj po materiały których tu sporo i wdrażaj w życie cenne wskazówki.
Powodzenia w odburzaniu

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Siema.
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj, miło, że do nas dołączyłeś! Zawsze znajdziesz tu dobre słowo i pomocną dłoń. Pamiętaj, że nie jesteś z tym sam 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.