Jak dla mnie to wkręty i nic więcej.Nic realnego Ci nie grozi
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- zdravko
- Zarejestrowany Użytkownik
To ja Cię uspokoję trochę,
maiłem podobny przypadek pewnie ze 20 lat temu, kupiłem nielegalna kartę do satelity której nie dostałem (czyste piractwo), dostałem wezwanie na policje i po jakimś czasie jeszcze mi kasę oddał kolo który zrobił ten wał.
maiłem podobny przypadek pewnie ze 20 lat temu, kupiłem nielegalna kartę do satelity której nie dostałem (czyste piractwo), dostałem wezwanie na policje i po jakimś czasie jeszcze mi kasę oddał kolo który zrobił ten wał.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, myślę, że Iwona29 dobrze Ci to wytłumaczyła, chodzi o złapanie oszusta. Chyba za daleko poszłaś z wnioskami o kupnie narkotyku, może boisz się właśnie takiego podejrzenia i to niepotrzebnie sobie wkręciłaś. Spokojnie każdy ma prawo mieć problem ze snem i szukać na to pomocy. Pozdrawiam i mam nadzieję, że wkrótce Twoje problemy się skończą.