Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witam!!

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Michael
Zarejestrowany Użytkownik

25 października 2018, o 11:12

Witam wszystkich! Jestem tu nowy :) Mam na imie Michal, milo mi Was poznac! Mam zaburzenie...jak sie domyslacie :) pragne zadac Wam pytanie i tym samym zrobic 10 postow zeby dostac sie na czat :) mysle, ze troche ze soba pobedziemy bo TERAZ nie jest jakbysmy chcieli, ale robimy swoje i bedzie lepiej! Pytanie moje brzmi: jak sie motywowac w najgorszych momentach? Czyli podczas natretnych mysli i zaraz po nich...albo rano...jak wy to robicie? Co sobie mowicie w glowie? Jak dzialacie?
witorrr98
Odburzony Wolontariusz Forum

25 października 2018, o 13:04

Michael pisze:
25 października 2018, o 11:12
Witam wszystkich! Jestem tu nowy :) Mam na imie Michal, milo mi Was poznac! Mam zaburzenie...jak sie domyslacie :) pragne zadac Wam pytanie i tym samym zrobic 10 postow zeby dostac sie na czat :) mysle, ze troche ze soba pobedziemy bo TERAZ nie jest jakbysmy chcieli, ale robimy swoje i bedzie lepiej! Pytanie moje brzmi: jak sie motywowac w najgorszych momentach? Czyli podczas natretnych mysli i zaraz po nich...albo rano...jak wy to robicie? Co sobie mowicie w glowie? Jak dzialacie?
Motywacja przychodzi nie wiadomo skąd.Ale mam pewne schematy, którymi się kieruje i staram się mieć je za wartości.Zadaj sobie pytanie, które wartości w życiu cenisz lub w sobie i niech one będą Twoim wiatrem w żagle i szczęściem.
Michael

25 października 2018, o 14:07

Moglbys powiedziec dla przyjladu jak Ty wartosci w sobie cenisz i w zyciu?
Awatar użytkownika
Miczel

25 października 2018, o 20:22

Ja często przywołuję sobie w myślach nalepsze chwile albo dni bez lęku. To mnie motywuje do działania i pokazuje mi, że jestem w stanie czerpać radośc z życia, a to, że w tej chwili źle się czuję, to tylko stan przejściowy. Powtarzam też sobie, że nie zawsze muszę czuć się świetnie i że w takim stanie też mogę zrobić dużo dobrych rzeczy dla siebie i dla innych.
witorrr98
Odburzony Wolontariusz Forum

25 października 2018, o 20:45

Michael pisze:
25 października 2018, o 14:07
Moglbys powiedziec dla przyjladu jak Ty wartosci w sobie cenisz i w zyciu?
Moją motywacją jest to, że chce przeżyć życie spokojnie, najlepiej jak potrafię, lecz na spokojnie.
Michael

25 października 2018, o 21:15

Super! Dzieki. Pod Pogadanka 1 na yt znalazlem info o rozmowach na TeamSpeaku....czy to dalej dziala?
ODPOWIEDZ