Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
witam
- buull2323
- Odważny i aktywny forumowicz
witamy

"mam twarde łokcie i miękkie serce zawsze tak miałem, dziękuje Bogu za ten dar który dostałem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Kasiu, miło Cię widzieć. Rozgość się na forum i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa i tradycyjnie szybkiego odburzenia 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Kochana, zacznij od materiałów: nagrania, artykuły znajdują się w górnej części. Później znajdziesz poszczególne działy, poczytaj sobie, to co Cię interesuje. Jeśli masz ochotę możesz podzielić się z nami swoją historią
A jak uzbierasz 10 postów, zapraszamy na czata! W razie wątpliwości, pytaj śmiało 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.