Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witam serdecznie wszystkich

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Kamilo9191
Zarejestrowany Użytkownik

18 kwietnia 2020, o 15:56

Witam serdecznie wszystkich chciałem się przywitać z użytkownikami , wsumie pierwszy raz na forum o tej tematyce a wiele lat męczarniach i błędnego koła w zaburzeniach lękowych somatycznych depresji po przebytych różnych przykrych rzeczach nabytej padaczek przez leki i różne przykre rzeczy spowodowane przez siebie samego nie radzenia sobie z emocjami myślami , trafiłem tu na forum całe szczęście przez kanał na YouTube zaburzeni i się bardzo cieszę po obejrzeniu materiałów czuje się dużo spokojniej ale wiem że cierpienie muszę przejść przy odburzeniu tych zaburzeń , chciałem się zapytać czy ktoś który się wyleczył czy mógłby mnie jakoś wesprzeć w tej drodze ? Czuje się samotny mieszkam w Norwegii od 9 lat straciłem wszystkie oszczędności życia przez lekarzy przez leki roznych sposobów się chwytałem i dużo błędów popełniałem wiedzę jakoś posiadam ale raczej błędna która mi w żadnym wypadku nie pomogła być może przez krótką chwilę przez działanie sugesti , już sobie powiedziałem że niechce żyć w tym błędnym kole i żeby być ofiarą w własnym umyśle , jestem straszna gaduła lecz tak już mam lęk ogolniony że tak jak większość nerwicowcow przeżyłem wszystko i wcale nie myślę że ja tak miałem bo wiem że wielu z was miało to samo albo i gorzej , ale mój osobowość nie gdyś człowieka który się nie bał starał być odważny w którymś momencie w życiu zamartwiał się nie potrzebnie niż akceptujac pewne rzeczy że może być ograniczony ,oczywiście internet też zrobił YouTube błędne koło manipulacji którą sam się wplotalem jestem świadomy wielu rzeczy ale wiele rzeczy nie rozumiem przy lękach silnych atakach paniki bezsennośći somatach , już na tyle biochemia mojego mózgu wpłynęła na moje ciało że się zrobiły problemy zdrowotne typu padaczka po braniu xanaxu największy błąd w moim życiu że się zgodziłem na ten lęk który spotęgował tak potworne ataki padaczki cierpiałem ponad rok dopóki ostatnio nie wytelepalem że tak powiem tego i nagle EEG głowy żadnych zmian nie było i wcześniej też na rezonansie nic nie wykryto , proszę o jakie kolwiek wsparcie osób która są już odburzanie i mogły mi wytłumaczyć mechanizmy , z koncentracją u mnie kiepsko po padaczkach i somatach i lękach ciężko samemu mi tą drogę przejść podziwiam ludzi którzy w tym żyli i potrafili czytać i sobie pomagać ale tyle razy się zawiodłem na swoich sposobach myślę że i tak jestem na tyle determinację żeby żyć normalnie że się dużo zmuszam pomimo moich błędów myślowych .dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie :D
Awatar użytkownika
Lucky*

18 kwietnia 2020, o 16:34

Siema, powodzenia w radzeniu sobie z problemami :D
Kamilo9191

18 kwietnia 2020, o 16:59

Siema lucky dzięki pozdrawiam 😁
ODPOWIEDZ