Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam serdecznie!:)
- sarna87
- Zarejestrowany Użytkownik
Ciesze sie ze znalazlam to forum.Od jakiegos czasu zagladam tu, czytajac Wasze posty ale dopiero teraz zdecydowalam sie dolaczyc:)Sprowadza nie tu nerwica lekowa,ktora towarzyszy mi "dopiero" od 2 miesiecy.Zaczelo sie od ataku paniki po jednej uzywce a potem poszlo..Derealizacja i depersonalizacja pelna geba
Raz skonczylo sie szpitalem(lek napadowy) gdzie myslalam ze to juz koniec koncow. Potworne uczucie. Od miesiaca biore leki, widze lekka poprawe ale jeszcze dluga droga przede mna. Choc czasem brak wiary i sil:(Kilka late temu leczylam fobie spoleczna.Po roku odstawilam leki i 3 lata mialam spokoj,zylam pelnia zycia az do teraz. Najbardziej dokucza mi depersoalizacja i zwiazane z nia ciagle mysli egzystencjalne.Ehh..mozna zwariowac:) to tak krotko o mnie.. Pozdarwiam wszystkich serdecznie!

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Witaj! To historia jak o mnie, umnie po trawie sie zaczelo, dostalem paniki, nerwicy i przede wszystkim okropnej depersonalizacji z myslami i wszelkimi jej objawami i derealizacja. Ale jestem juz od dawna zdrow, tak wiec poczytaj troche forum troche pewnych postow i tematow i zobaczysz ze nie jestes sama i z tego sie wychodzi! Tak wiec wiary mozesz nabierac garsciami 

- sarna87
hehe oj tak:)Jak dopadla mnie derealizacja to dopiero po szperaniu na forach dowiedzialam sie co to takiego i ze bardzo wiele osob na nia cierpi. pamietam ze poplakalam sie wtedy bo poczulam straszna ulge ze nie jestem sama(choc czasem i tak wydaje mi sie ze jestem i ze nikt nie ma tak zle jak ja ale to chyba kolejny cudny objaw dd;) ).Jesli istnieje pieklo na ziemi to ja wlasnie w nim jestem:D Męcze sie okropnie momentami ale mam meza i 3 letnia coreczke wiec mam dla kogo walczyc. Nie obarczam i nie opowiadam za bardzo bliskim o tym co mi dolega gdyz ktos kto tego nie przezyl-nie zrozumie dlatego ciesze sie ze trafilam tutaj:)
- sarna87

-
hahha
skąd ja to znam. wgl u mnie było troszkę smiesznie bo na początku sprowadzili mi psychologa do domu. który stwierdził że nie chodzę do szkoły bo handluję dragami i wiszę komus pieniądze
wtedy dostałem ksywkę ćpun 

- sarna87
heh to grubo!;) mi oczywiscie wmawiano ze jestem po prostu leniwa i ze mi sie nie chce a jak sie zmusze to od razu bede zdrowa jak ryba..
na poczatku strasznie przezywalam to ze maz i reszta rodziny nie nie rozumieja.Z czasem jednak doszlam do wniosku ze nie bede sobie dokladac nerwow i oszczedze sobie wylewania swoich zali,leko i smutkow bo oni mi w niczym nie pomoga a jedynie bede sie stresowac ze nie kumaja:)Dlatego staram sie(choc to mega trudne)udawac ze wszystko"gra".Rozmawiam za to z moja mama, z przyjaciomi ktorzy przeszli przez podobne pieklo.Ja nawet najgorszemu wrogowi nie zycze choc jednego dnia z ta paskudna choroba

- sarna87
Ja juz nigdy nie tkne tego swinstwa.Od momentu jak zapalilam zaczal sie moj koszmar,poznalam mroczne zakamarki wlasnej duszy.Nie dla mnie alkohol i uzywki,po prostu poteguja moje stany,wydobywaja na zewnatrz wszystko co najgorsze.Na sama mysl co mi sie po tym dzialo robi mi sie slabo
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ano ;p u mnie tez po czesci trawka dala poczatek 

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p