Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witam serdecznie!:)

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sarna87
Zarejestrowany Użytkownik

12 sierpnia 2012, o 10:01

Ciesze sie ze znalazlam to forum.Od jakiegos czasu zagladam tu, czytajac Wasze posty ale dopiero teraz zdecydowalam sie dolaczyc:)Sprowadza nie tu nerwica lekowa,ktora towarzyszy mi "dopiero" od 2 miesiecy.Zaczelo sie od ataku paniki po jednej uzywce a potem poszlo..Derealizacja i depersonalizacja pelna geba :D Raz skonczylo sie szpitalem(lek napadowy) gdzie myslalam ze to juz koniec koncow. Potworne uczucie. Od miesiaca biore leki, widze lekka poprawe ale jeszcze dluga droga przede mna. Choc czasem brak wiary i sil:(Kilka late temu leczylam fobie spoleczna.Po roku odstawilam leki i 3 lata mialam spokoj,zylam pelnia zycia az do teraz. Najbardziej dokucza mi depersoalizacja i zwiazane z nia ciagle mysli egzystencjalne.Ehh..mozna zwariowac:) to tak krotko o mnie.. Pozdarwiam wszystkich serdecznie!
Wojciech
Odburzony Wolontariusz Forum

12 sierpnia 2012, o 20:41

Witaj! To historia jak o mnie, umnie po trawie sie zaczelo, dostalem paniki, nerwicy i przede wszystkim okropnej depersonalizacji z myslami i wszelkimi jej objawami i derealizacja. Ale jestem juz od dawna zdrow, tak wiec poczytaj troche forum troche pewnych postow i tematow i zobaczysz ze nie jestes sama i z tego sie wychodzi! Tak wiec wiary mozesz nabierac garsciami :)
Nerwicowiec - Ten typ tak ma.
http://www.imtech.com.pl
Awatar użytkownika
sarna87

12 sierpnia 2012, o 22:02

hehe oj tak:)Jak dopadla mnie derealizacja to dopiero po szperaniu na forach dowiedzialam sie co to takiego i ze bardzo wiele osob na nia cierpi. pamietam ze poplakalam sie wtedy bo poczulam straszna ulge ze nie jestem sama(choc czasem i tak wydaje mi sie ze jestem i ze nikt nie ma tak zle jak ja ale to chyba kolejny cudny objaw dd;) ).Jesli istnieje pieklo na ziemi to ja wlasnie w nim jestem:D Męcze sie okropnie momentami ale mam meza i 3 letnia coreczke wiec mam dla kogo walczyc. Nie obarczam i nie opowiadam za bardzo bliskim o tym co mi dolega gdyz ktos kto tego nie przezyl-nie zrozumie dlatego ciesze sie ze trafilam tutaj:)
szymon117

13 sierpnia 2012, o 00:51

HAHHA jak ja to dobrze znam jak bliscy nie rozumią co mi dolega. prze pierwsze pięć miesięcy wyzywali mnie od wariatów co mnie mega dołowało. ale sobie już poradziłóem z tym
Awatar użytkownika
sarna87

13 sierpnia 2012, o 07:56

:)mi kazali znalezc sobie jakies zajecie lub isc pobiegac to wtedy"wydziela mi sie endorfiny"i bede zdrowa:]albo mam sie przytulac do drzew..:D no i mam"nie wymyslac":)tylko moja mama mnie rozumie(sama jest nerwicowcem)ale mieszka daleko.Z kolei tesciowie i maz..niekoniecznie;)moze i lepiej,bo jakby zajrzeli do mojej glowy i zobaczyli jakie mam mysli to by kazali mnie od razu w kaftan zapiac;))
szymon117

13 sierpnia 2012, o 16:48

hahha :D skąd ja to znam. wgl u mnie było troszkę smiesznie bo na początku sprowadzili mi psychologa do domu. który stwierdził że nie chodzę do szkoły bo handluję dragami i wiszę komus pieniądze :D wtedy dostałem ksywkę ćpun :D
Awatar użytkownika
sarna87

13 sierpnia 2012, o 20:05

heh to grubo!;) mi oczywiscie wmawiano ze jestem po prostu leniwa i ze mi sie nie chce a jak sie zmusze to od razu bede zdrowa jak ryba..:)na poczatku strasznie przezywalam to ze maz i reszta rodziny nie nie rozumieja.Z czasem jednak doszlam do wniosku ze nie bede sobie dokladac nerwow i oszczedze sobie wylewania swoich zali,leko i smutkow bo oni mi w niczym nie pomoga a jedynie bede sie stresowac ze nie kumaja:)Dlatego staram sie(choc to mega trudne)udawac ze wszystko"gra".Rozmawiam za to z moja mama, z przyjaciomi ktorzy przeszli przez podobne pieklo.Ja nawet najgorszemu wrogowi nie zycze choc jednego dnia z ta paskudna choroba
szymon117

13 sierpnia 2012, o 21:52

u mnie tak samo. gdz już uwierzyli że to nerwica gadali że jestem leń że nic nie robię żeby z tego wyjść
Awatar użytkownika
sarna87

13 sierpnia 2012, o 22:23

Heh..to ze nic nie robie zeby z tego wyjsc tez slyszalam i to tysiac razy:)ale co ja bede im tlumaczyc..jak grochem o sciane wiec wole zostawic to dla siebie;)
szymon117

14 sierpnia 2012, o 21:25

śmieszne :D wszyscy mówią że marichuana jest bezpieczna że nic się nie dzieję po tym. sam tak myślałem do trzeciego zapalenia. każdy kto chcę zapalic powinien wejść najpierw na to forum
Awatar użytkownika
sarna87

1 września 2012, o 12:57

Ja juz nigdy nie tkne tego swinstwa.Od momentu jak zapalilam zaczal sie moj koszmar,poznalam mroczne zakamarki wlasnej duszy.Nie dla mnie alkohol i uzywki,po prostu poteguja moje stany,wydobywaja na zewnatrz wszystko co najgorsze.Na sama mysl co mi sie po tym dzialo robi mi sie slabo
Awatar użytkownika
Nati

19 sierpnia 2014, o 19:07

dopalacze , alkochol u mnie tez to wszystko zapoczatkowalo :/ ale czlowiek uczy sie na bledach teraz trzeba wyprostowac to co sie skrzywilo:p
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

19 sierpnia 2014, o 19:50

Ano ;p u mnie tez po czesci trawka dala poczatek :)
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
ODPOWIEDZ