Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam ponownie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, wracam tutaj po dłuższym okresie czasu... Wcześniej miałam inne konto (coś z Emilly, o ile dobrze pamiętam), ale nie mogę się na nie zalogować, bo nie pamiętam dokładnie loginu i e-mail podobno też nie ten, więc założyłam nowe konto. Do tej pory jakoś szło, było dużo super chwil, parę zwątpienia, ale dawałam radę. Niestety, znów to wraca.. Znów najmniejszy problem wyprowadza z równowagi, znów nakręcam się jak szalona, snuje czarne scenariusze, zakładam, że będzie jak najgorzej.. Znów nie mam na to siły, wysiadam przy byle czym, nakręcam się jak szalona. Pragnę mieć zdrową głowę, spokój myśli i szczęśliwe życie.. Chce mi się po prostu płakać, znów wyszło Ja:0-1: nerwica.
- Zordon
- Zarejestrowany Użytkownik
Nielilly20 pisze:znów wyszło Ja:0-1: nerwica.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Soichiro Honda