Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witam. Nerwica leki natretne mysli
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
-
- Nowy Użytkownik
Rodzina podsunela mi taka ksiazke potega podswiadomosci i to jak bede tak myslec albo sie bac faktycznie sie urzeczywistyczni- a ja np gotuje czy ogladam tv i w chwile moment jest blyskawiczna mysl zeby moj maz mial raka- to jest potworne. Nie wiem jak z tym zyc walczyc a jak sobie to wyrlumyczac i z czego to sie bierze. A to moja najwazniejsza osoba. I ciagle czuje strach ze za pare lat faktycznie sie to zdarzy - rodzina mowi ze to wszystko przyciagam
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja mam podobnie, jak mam coś zrobić pojawia sie napad lęku i katastrofalna, negatywna wizja. Jestem na lekach ale mam poważny okres, od kilku dni leżałem w łózku, w skutki, zniecheceniu. Rozmawiałem ze swoim lekarzem, mam zwieszyc antydeprestanta (Dulsevia) jednak w 100% nie załatwią wszystkiefo więc trzeba pracować nad sobą, jak sobie wytłumaczyć napad lękowy?? On sie przewija w moich zaburzeniach.
Jak sobie radzicie z histerią ??
Jak sobie radzicie z histerią ??
-
- Nowy Użytkownik
hej od kilku lat cierpię na zaburzenia lękowe ocd itp a od ponad roku na dd. poznałam fajnego chłopaka moich marzeń i zaczął się problem a mianowicie boję się starsznie przed każdym spotkaniem z nim że na tym spotkaniu będę czuła się źle i będę odczuwać lęk (nigdy to się nie wydarzyło zawsze czuję się dobrze przy nim) ostatnio już coraz mniej się stresowałam przed spotkaniem, mogłam nawet jeść i nie było mi nie dobrze jednak wróciło ogólnie złe samopoczucie i natrętne myśli na temat tego że nie wytrzymam stresu przed spotkaniami z nim i od tego ta relacja się rozpadnie czego bym nie chciała. przy tych myślach towarzyszą mi somaty takie jak brak apetytu pogorszenie dd wymioty biegunki standardowo jak przy każdych lękach jakie miałam. od tygodnia pogorszyło mi się te myśli tak że nawet czasami jak o nim pomyślę to czuję stres. męczy mnie to bo serio go lubię i nie chcę żeby to się rozpadło przez moje myśli ale nie umiem ich zatrzymać i boję się że się wykończę i nie przestanę się bać i nie wiem co mam zrobić