Przyjacielu moj drogi nie chorujeszEmil pisze:CzescMam na imie Emil lat 25,pochodze z małej miejscowosci nie daleko Zielonej Góry.Interesuje sie komputerami,elektronika,sportem,jesli macie jakis problem z komputerem chetnie pomoge
Od 5 lat choruje na nerwice lękowa z atakami paniki,pewnie co niektorzy wiecie jak to sie objawia,dusznosc,drgawki,oslabienie itp.Od 2 lat jest lekka poprawa,juz nie musi co tydzien przyjezdzac pogotowie,tak jak to bylo kiedys
Obecnie biorę Wenlafaksyne 225 mg i doraznie Pramolan 50mg,Afobam 0,25 mg.To tak w skrucie o sobie,mam nadzieje ze razem bedzie sie nam spedzac czas na forum
Pozdrawiam Emil.
szczerze mowiac to jestem zaskoczony,bo jeszcze nikt nie okreslil wczesniej tego stanem umyslubart26 pisze:Przyjacielu moj drogi nie chorujeszEmil pisze:CzescMam na imie Emil lat 25,pochodze z małej miejscowosci nie daleko Zielonej Góry.Interesuje sie komputerami,elektronika,sportem,jesli macie jakis problem z komputerem chetnie pomoge
Od 5 lat choruje na nerwice lękowa z atakami paniki,pewnie co niektorzy wiecie jak to sie objawia,dusznosc,drgawki,oslabienie itp.Od 2 lat jest lekka poprawa,juz nie musi co tydzien przyjezdzac pogotowie,tak jak to bylo kiedys
Obecnie biorę Wenlafaksyne 225 mg i doraznie Pramolan 50mg,Afobam 0,25 mg.To tak w skrucie o sobie,mam nadzieje ze razem bedzie sie nam spedzac czas na forum
Pozdrawiam Emil.
zaburzenie emocjonalne to nie choroba . To stan umyslu . Horym mozna byc na raka albo schizofrenie . Ty funkcjonujesz jestes zdrowy jak ryba tym bardziej swiadectwem na to sa ataki paniki . (To co po krotkim wpisie mysle stwierdzic ). Witoj.
Oki przyjacielubart26 pisze:Nontego nie wiem lepiej pozno niz wcale hehe . Proponuje ci na poczatek posluchac naszych Guru .odburzanie-wedlug-divovica.html
Masz tu ze 20 godzin od poczatku czym jest nerwica depersonalizacja derealizacja czym jest akceptacja ignorowanie mysli lekowe ataki paniki itd . I mam prosbe nie piszmy juz w tym watku bo zasmiecamy go jak masz oytanie wal na pw