Witam wszystkich serdecznie. 
Od jakiegoś czasu czytam Wasze forum i postanowiłem też się w jakiś sposób udzielić i zarejestrować.
Sprowadziła mnie tu przede wszystkim nerwica ze stanami lękowymi. Dzielnie staram się z tym walczyć mimo wszelkich możliwych paskudnych objawów.
Większość pewnie to zna z autopsji. Ze względu na to że dwa razy podejmowałem próbę leczenia farmakologicznego (co zresztą pomagało) ale problem powraca w mniejszym lub
większym stopniu. Tym razem chcę to pokonać taką jazdą bez trzymanki i rozprawić się z tym problemem ostatecznie. Wierzę w to że znajdę tu zrozumienie i wsparcie (co nie zawsze można powiedzieć o bliskich). To chyba na razie tyle (nigdy nie miałem weny twórczej).
Pozdrawiam wszystkich ciepło bo trochę zima się odgryza.

Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witajcie
- Ciasteczko
- Administrator
Witaj serdecznie  Możesz liczyć na doping w czasie jazdy bez trzymanki!
 Możesz liczyć na doping w czasie jazdy bez trzymanki! 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu. 
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy. 

Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

nie jestes sam ,i jak kazdy cos doda to tez mysle ze bedzie powoli do przodu..pozdrawiam
 nie jestes sam ,i jak kazdy cos doda to tez mysle ze bedzie powoli do przodu..pozdrawiam