Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witajcie!

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
toczka
Zarejestrowany Użytkownik

15 kwietnia 2019, o 15:56

Cześć! Mam na imię Agata i od jakiegoś czasu zmagam się z nerwicą.
Pierwszy atak paniki miałam kilka lat temu po wypaleniu marihuany. Myśląc, że to reakcja na ziółko kompletnie zbagatelizowałam co się stało.

Jednak na początku roku dostałam dwa ponowne ataki z kilkutygodniowym odstępem. Po drugim ataku pojawił się lęk wolnopłynący, hipochondria i generalnie codziennie inna śmiertelna choroba.
Obecnie uczszczam na terapie do psychologa oraz śledzę Wasz kanał na YT, który jest niesamoicie pomocny!
Dodatkowo od ponad 10 lat choruję na jelita i co zawsze lekarz mi mówi są one bardzo związane z naszymi emocjami.
Dziękuję za przyjęcie do Społeczności :) Pozdrawiam serdecznie :) :^
Aniołek Kasia
Zarejestrowany Użytkownik

17 kwietnia 2019, o 11:18

IMG-20190407-WA0001.jpg
Według mnie największa siła jest w nas samych.. Bardzo wiele przeszłam w życiu i wciąż przechodzę ale siła wewnątrz pozwala mi mimo trudności życia cieszyć się każdą chwilą 😊.
Wiadomo że nie na wszystko mamy wpływ w życiu, zdarzają się trudne chwile, ale nasza siła to nasza największa broń. A w połączeniu z terapią psychologiczną naprawdę czyni cuda.
Pozdrawiam serdecznie 😊.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kocham życie 💙
ODPOWIEDZ