Witajcie,
przed chwilą utworzyłam konto i nie jestem jeszcze zorientowana jak to wszystko tutaj działa. Na forum trafiłam kilka dni temu kiedy starałam się znaleźć odpowiedź na to co się ze mną dzieję. Jutro chcę umówić wizytę do psychologa ale z tego co tutaj wyczytałam podejrzewam u siebie dystymię...Mam na imię Asia i mam 31 lat.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Witajcie
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Asiu!
Rozgość się na forum I czerp z jego zasobów. Nie diagnozuj się samodzielnie, pozostaw to specjalistom. Powodzenia

Rozgość się na forum I czerp z jego zasobów. Nie diagnozuj się samodzielnie, pozostaw to specjalistom. Powodzenia

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.