Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Wibracje w stopie i w srodkowym palcu u nogi

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Diana
Zarejestrowany Użytkownik

9 sierpnia 2016, o 16:40

Czy ktos przy nerwicy mial takie uczucia wibracji w piecie np , a dzisiaj doszlo do tego,ze czuje jakby palec u nogi srodkowy mial wibracje po np puknieciu w podloge albo przy chodzeniu ...
Czy ja juz oszalalam czy znowu nerwica plata figle czy cos innego ...
HELP !!!!!!!!!!!!!
Zalękniona
Zarejestrowany Użytkownik

17 sierpnia 2016, o 01:58

Słoneczko wiem co czujesz,, ja od roku z przerwami mam wibracje lewe stopy i jakies dziwne doznania w palcach tej stopy. Najppierw myslałam że zwariowałam teraz poschizowałam się na choroby neurologiczne a prawda jest taka że zapewne to ta kurewska nerwica aktywizuje uklad nerwowy i potem mamy takie jazdy. Trzymaj sięciepło i nie daj się.
ODPOWIEDZ