Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pogaduchy, w dwóch słowach - DOWOLNY TEMAT:)
-
Skyline®™
- Zarejestrowany Użytkownik
23 grudnia 2013, o 15:53
Czesc
Ja od siebie tez chciałbym wam życzyć wesołych , spokojnych i udanych świat , życzę każdemu z was tego samego czego sami sobie życzycie i pragniecie. Dziękuje Divinovi, Victorowi , Anetce, Lipskiemu za wsparcie w trudnych chwilach, teraz jestem juz prawie zdrowy. A wiec i zdrowia tez wam życzę.
Im bardziej zbliżamy się do naszych marzeń, tym bardziej Własna Legenda staje się jedyna, prawdziwą racja bytu.
Dopiero potem rozumiemy to, co stało się przedtem, a więc nie rozumiemy nic. Toteż duszę możemy zdefiniować następująco: to, co poprzedza wszystko
-
katka77
23 grudnia 2013, o 16:06
Ja się dołączam i życzę wszystkim przede wszystkim ZDROWIA! Dzięki, że jesteści, bo przez to forum pojawił się dla mnie promyk nadzieji. Szcęśliwego, wolnego od lęków i obaw 2014!
-
nierealna
- Ex Moderator
23 grudnia 2013, o 16:32
I ja również się dołączam
Aby każdy nowy dzień był lepszy od poprzedniego, aby każdy z nas z tego forum wyzdrowiał w całości i obyśmy wszyscy opowiadali sobie miłe rzeczy, niekoniecznie związane z naszymi zaburzeniami
WESOŁEGO ALLELUJA!

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
-
pola
- Odburzony i pomocny użytkownik
23 grudnia 2013, o 17:43
Ja zycze wszystkim dojscia do pelni zdrowia jak i ja doszlam

Ale poza tymi zaburzeniowymi zyczeniami

zycze Wam wszystkim spelnienia wszystkich marzen. Bo teraz dla Was najwazniejsze to wyjsc z tego i ja zapewniam ze tak sie stanie ale tez tez kazde z Was ma swoje marzenia, ktore przez to wszystko sa odsuniete w kat!
I wlasnie niechaj one sie spelniaja takze!
Wesolych swiat i szczesliwego nowego roku!
-
hope1212
23 grudnia 2013, o 22:24
Ja też się dołączam!!! Szczęścia, zdrowia, mocy, chęci i piniundzy:D
-
ewlinkal
24 grudnia 2013, o 08:26
Wesołych Świąt, dużo siły w walce problemami, a najlepiej aby zniknęły:) Oczywiście wora prezentów i aby Nowy Rok był lepszy od poprzedniego
-
ada12345
- Odważny i aktywny forumowicz
24 grudnia 2013, o 11:25
Ja bym chciała życzyć Wam wszystkim Wesołych Świąt

i spełnienia marzeń, szybkiego odburzenia

i chcialam również podziękować wam serdecznie za pomoc za to że kiedy byłam sama trafiłam na to forum i znalazłam ludzi którzy chcą pomóc. Dziękuję! Jestem pewna że uda się nam wszystkim pokonać te zaburzenia.
Pozdrawiam Ada

-
Sagem
24 grudnia 2013, o 11:35
Ja też Wam życzę zdrowych ,spokojnych i wesołych świąt

Jesteśmy tu Wszyscy razem a jak jesteśmy razem to nie ma się czego bać

Damy Wszyscy radę!!

Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię on z całego serca i ponad siły.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
-
weronia
24 grudnia 2013, o 14:22
Kochani dziekują Wam za wiele wsparcia oczywiście zycze wszystkiego dobrego i smacznej dzisiejszej wigilii
JEDNAKOWOŻ Moi drodzy, nie życzmy sobie tylko odburzenia, nawet w tutaj skupiajmy się na spełnieniu naszych marzeń i planów jakie mieliśmy "przed", bo nawet w życzeniach myslimy o zaburzeniu a jak wiemy minie jak przestaniemy hehe
Wesołych Świąt a w Nowym Roku wiele radości !!!
-
Miesinia
24 grudnia 2013, o 15:33
Rowniez dolaczam sie do zyczen, Wesolych Swiat, smacznej wigilii, duuuuzo zdrowka, spokoju i cierpliwosci

a teraz spadam na wigilie, jak co roku oczywiscie 2

WESOLYCH SWIAT!
To jest wszystko bujda!