Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Wenlafaksyna pytanie do kobiet.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ruda1990
Zarejestrowany Użytkownik

19 października 2018, o 09:13

Cześć dziewczyny!
Konkretne pytanie, do kobiet, które zażywały bądź zażywają wenlafaksynę.
Zauwazylyscie zmiany jeśli chodzi o okres?
Mój zawsze był bardzo bolesny i dość obfity, natomiast po zażywaniu wenlafaksyny jest skąpy i prawie nie boli. Nie wiem czy już wpadać w panikę (ha-ha) czy to normalne? ;-)
Awatar użytkownika
Natalie1208

19 października 2018, o 09:20

Ja bardzo dobrze wspominam swoje okresy w czasie brania wenli . W końcu miałam pod względem obfitości normalny okres i niemalże bezbolesny ;)
Awatar użytkownika
Ruda1990

19 października 2018, o 09:37

Natalie1208 pisze:
Ja bardzo dobrze wspominam swoje okresy w czasie brania wenli . W końcu miałam pod względem obfitości normalny okres i niemalże bezbolesny ;)
Kurde a ja się tym martwię:-P jakaś dziwna jestem;-) normalnie prawie się czolgalam z bólu a teraz, tak jakby od 3-4 dnia mi się rozpoczyna okres, lekko coś zaboli no jakby stężenie bólu i obfitości z 9 spadło na 2... Po zakończeniu kuracji wenla wrócił normalny okres?
Awatar użytkownika
Zestresowana

19 października 2018, o 09:38

Ruda1990 pisze:
19 października 2018, o 09:13
Cześć dziewczyny!
Konkretne pytanie, do kobiet, które zażywały bądź zażywają wenlafaksynę.
Zauwazylyscie zmiany jeśli chodzi o okres?
Mój zawsze był bardzo bolesny i dość obfity, natomiast po zażywaniu wenlafaksyny jest skąpy i prawie nie boli. Nie wiem czy już wpadać w panikę (ha-ha) czy to normalne? ;-)
U mnie nie było zmian jeśli chodzi o bolesność albo obfitość okresu podczas brania tego leku.
Awatar użytkownika
Natalie1208

19 października 2018, o 10:34

Ruda1990 pisze:
19 października 2018, o 09:37
Natalie1208 pisze:
Kurde a ja się tym martwię:-P jakaś dziwna jestem;-) normalnie prawie się czolgalam z bólu a teraz, tak jakby od 3-4 dnia mi się rozpoczyna okres, lekko coś zaboli no jakby stężenie bólu i obfitości z 9 spadło na 2... Po zakończeniu kuracji wenla wrócił normalny okres?
To pewnie indywidualna sprawa, ale u mnie bolesne miesiączki wróciły po odstawieniu,niestety.
ODPOWIEDZ