Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co u was?
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Jrstem zdezorientowana moim problemem kobiecym.A wszystko przez 2 lekarzy 

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- katarzynka
Kumulacja nieszczęść - depresja znakomicie dziś się dogaduje z nerwicą, a ja leżę i ryczę 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- Mysz
- Zarejestrowany Użytkownik
Dziewczyny,
nie wiem jakich słów użyć żeby Was pocieszyć... Ale nie jesteście same! Trzymam kciuki za problemy zdrowotne Iwona i za poprawę humoru Katarzynka!
Zawsze tyle wsparcia dajecie innym, dzisiaj ja Wam przesyłam dobre myśli i energię

nie wiem jakich słów użyć żeby Was pocieszyć... Ale nie jesteście same! Trzymam kciuki za problemy zdrowotne Iwona i za poprawę humoru Katarzynka!
Zawsze tyle wsparcia dajecie innym, dzisiaj ja Wam przesyłam dobre myśli i energię

- katarzynka
Dziękuję Myszko! Miło słyszeć 

-
Kochaniutka bardzo dziekuje za wsparcie

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Ogladalam właśnie " Szybcy i wściekli "
Uwielbiam ten film we wszystkich czesciach

Co prawda ciupki sie stresowalam teraz w jakichś akcjach intensywniejszych ze mialam w gardle trzepotania.
I bardziej odczowam ból tego jajnika jak sie napinam.ech oby nic powazniejszego nie wyszlo.
Ide spać bo rano do pracy popapranej
DOBRANOC KOCHANI
Uwielbiam ten film we wszystkich czesciach
Co prawda ciupki sie stresowalam teraz w jakichś akcjach intensywniejszych ze mialam w gardle trzepotania.
I bardziej odczowam ból tego jajnika jak sie napinam.ech oby nic powazniejszego nie wyszlo.
Ide spać bo rano do pracy popapranej

DOBRANOC KOCHANI

Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
- katarzynka
U mnie i pogoda wujowa i samopoczucie. Wieczór zjechany na maxa, dawno mi tak nie pojechało po bandzie
Dobrej nocki Kochani i siły dużo na kolejny dzień

Dobrej nocki Kochani i siły dużo na kolejny dzień

- nierealna
- Ex Moderator
I ja też dołączę do Waszego beznadziejnego samopoczucia 
Nerwica dowaliła mi ostatnio somatykę... krzywo widziałam przez jakiś czas, potem przeszło jak poszłam do okulisty, a teraz znowu... dodatkowo jak poczuję, że coś w domu co było proste jest krzywe powoduje, że mnie mdli i jest w ogóle niekomfortowo...
Na zewnątrz praktycznie tego nie czuję, dzisiaj byłam na grzybach, wszystko ok, jechałam autem wszystko ok. Weszłam do domu, od razu mój mozg zaczął analizować wszystko co jest krzywe. Kilka dni temu byłam u przyszłej teściowej i też od razu głowa wyłapała że jest wszystko jakoś tak dziwnie pochylone...

Nerwica dowaliła mi ostatnio somatykę... krzywo widziałam przez jakiś czas, potem przeszło jak poszłam do okulisty, a teraz znowu... dodatkowo jak poczuję, że coś w domu co było proste jest krzywe powoduje, że mnie mdli i jest w ogóle niekomfortowo...
Na zewnątrz praktycznie tego nie czuję, dzisiaj byłam na grzybach, wszystko ok, jechałam autem wszystko ok. Weszłam do domu, od razu mój mozg zaczął analizować wszystko co jest krzywe. Kilka dni temu byłam u przyszłej teściowej i też od razu głowa wyłapała że jest wszystko jakoś tak dziwnie pochylone...
Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
-
Witajcie.
U mnie nie jest najgorzej choc rano jakaś próba lęku była ale odeszla....
Niedziela była świetna
Był u nad Rajd Nadwiślański.Emocje fantastyczne
Uwielbiam te rajdy i wszystko z tym związane
Oby wiecej takich dni
❤
U mnie nie jest najgorzej choc rano jakaś próba lęku była ale odeszla....
Niedziela była świetna

Był u nad Rajd Nadwiślański.Emocje fantastyczne

Uwielbiam te rajdy i wszystko z tym związane
Oby wiecej takich dni
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
- katarzynka
Ojoj, a u mnie męczący dzień. W biegu, w trasie. Dopiero dotarłam do domu. Heh, coś mi próbuje znowu do głowy wleźć po tygodniu wyciszenia, ale ja się nie daaam! 

- Nipo
Wiezisz a ja dzisiaj w pracy za duży luzik i wiezisz.Za dużo czasu miałem poprostu na myślenie i za bardzo się skupiam znowu na sobie :/ zasrany egocentryzm :/katarzynka pisze: ↑3 października 2017, o 18:08Ojoj, a u mnie męczący dzień. W biegu, w trasie. Dopiero dotarłam do domu. Heh, coś mi próbuje znowu do głowy wleźć po tygodniu wyciszenia, ale ja się nie daaam!![]()