Pisalem kiedys o swoim napieciu, nie wiem czy to dobyr temat zeby znowu sie ktos mnie tu nie czepial. Pytalem na forach urologicznych i gowno wiedza tam cymbaly jedne, mysla ze sobie zartuje. A ja mowie serio!
Od dwoch dni mam ciagly wzwod!!! i do tego zaczyna mnie juz bolec penis u podstawy, co ja mam robic?!! czy to moze byc od lekow??
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
bolesny wzwod, co robic???
-
- Administrator
Idz z czymś takim do lekarza. Z tego co kojarze to wzwód się może utrzymywac tylko jakiś czas, potem trzeba udac się do doktorka bo to może szkodzić na ptaka nawet
Jeśli przyjmujsz leki, to owszem, może miec to wpływ.
Poczytałbym o tym ale mi się nie chce czytać o wzwodach ale w necie na pewno pełno informacji masz co robić
Jak boli cię siurek i stoi do tego ciągle, zasuwaj do lekarza.

Jeśli przyjmujsz leki, to owszem, może miec to wpływ.
Poczytałbym o tym ale mi się nie chce czytać o wzwodach ale w necie na pewno pełno informacji masz co robić

Jak boli cię siurek i stoi do tego ciągle, zasuwaj do lekarza.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- numerniezly
- Odważny i aktywny forumowicz
zwal se, wypij flaszke, lej go zimna woda,
-
- Administrator
Idż stary. jak ty w ogóle oddajesz mocz?
-
- Administrator
No to co my tu ci poradzimy? moim zdaniem takie cos wymaga jednak spojrzenia lekarza, bo to stary przekrwisz sobie ptaka, to nie zarty 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
dobra, bylem w szpitalu caly dzien, podali jakies leki i po 12 godzinach zeszlo, nie dalo sie juz sikac normalnie. a mialem to od lekow z tego co lekarz powiedzial. mam zmieniac na inne
-- 25 lutego 2015, o 19:55 --
znowu dosataje napiecie seksualne silne o mam wzwod od rana... nawet orgazm nic nie daje. biore inny lek i co znowu od niego to moze byc?
-- 25 lutego 2015, o 19:55 --
znowu dosataje napiecie seksualne silne o mam wzwod od rana... nawet orgazm nic nie daje. biore inny lek i co znowu od niego to moze byc?
osobowośc paranoiczna
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Taki bolesny wzwod nazywa sie priapizm i jest to efekt uboczny najczesciej antydepresantow. Poczytaj na ulotce swojego leku o skutkach ubocznych.
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
wielogodzinny wzwód może prowadzić do poważnych konsekwencji typu uszkodzenia zakończeń nerwowych czy nawet martwicy członka więc nie bardzo rozumiem jak ktoś może sobie podśmiechujki z tego na forach robić...
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.