Witam mam na imie Jacek 35 lat, obecnie mieszkam w UK. Od kilku dobrych lat zmagam się z jak myslę nerwicą natręctw ,objawia się to tym że ciągle myję ręce i nie tylko w obawie że są tam jakieś zagrażające mi i najbliższym bakterie. Pomocy.
-- 30 listopada 2015, o 09:16 --
wydaje mi się ze wiem z czym się zmagam czytam o tym od siedmiu lat nie wiem tylko jak temu przeciwdziałac
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
nerwica natręctw
-
- Administrator
A jak do tej pory próbowałeś?
Jak przez to 7 lat leczyłeś siebie? Chodziłeś na jakieś terapie? Czy to co czytasz przekładałeś przez dłuższy czas w życie?
Bo z tego co napisałeś to wychodzi na to, ze czytałes o tym a to może być ogólnie za mało.
Jak przez to 7 lat leczyłeś siebie? Chodziłeś na jakieś terapie? Czy to co czytasz przekładałeś przez dłuższy czas w życie?
Bo z tego co napisałeś to wychodzi na to, ze czytałes o tym a to może być ogólnie za mało.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)