Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

trzaskanie w stawach... POMOCY

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Zalękniona
Zarejestrowany Użytkownik

22 sierpnia 2016, o 19:19

Witam,
Cyz ktoś z was podczas nasilonej nerwicy zaobserwował trzaskanie wsyztkich stawów - w zasadzie przy każdym ruchu? strasznie jestem już umęczona bo ciagle dochodzi coś nowego:(
Liker16

22 sierpnia 2016, o 19:27

Przy nerwicy jest prawie wszystko możliwe.
Zalękniona

22 sierpnia 2016, o 19:41

A czy ktoś z was taki objaw miał?
Awatar użytkownika
zeniu87
Odważny i aktywny forumowicz

22 sierpnia 2016, o 19:44

Ja mam mi reumatolog powiedzial ze za malo ruchu a ja na to chłopie ja ciagne dyzur 12 godz i ide grać w pilke rano wstaje jak zdjety z krzyza a potem lajcik jak sie rozruszam
Awatar użytkownika
Olalala
Dyżurny na forum Odważny VIP

22 sierpnia 2016, o 21:28

Ja tak miałam. Fakt, ze bylam wtedy w stanie silnej analizy nerwicowej i wszystko mnie przerazalo. Teraz moze i to mam, ale nie zwracam uwagi. Druga sprawa to fakt, ze w trakcie nerwicy niemiłosiernie napięte sa mięśnie, które obciążają stawy. Wiec tutaj ruch jak najbardziej wskazany. U mnie jeszcze wyszlo, ze jestem miekkostawowcem i to jest po części tez tym podyktowane.
Zalękniona

23 sierpnia 2016, o 16:12

ja jestem napewno w intensywnej analizie:( mam kupe innych objawów takcih jak takei poczucie napiceia cyz słabosci meisni jakies dygotania:( . zajade się.
Awatar użytkownika
Olalala
Dyżurny na forum Odważny VIP

23 sierpnia 2016, o 18:31

Zalękniona pisze:ja jestem napewno w intensywnej analizie:( mam kupe innych objawów takcih jak takei poczucie napiceia cyz słabosci meisni jakies dygotania:( . zajade się.
Wiec to wszystko sie nakreca, w tym stawy bardziej chrupią, bo sa przeciążone. Dostają duży wycisk. Staraj sie ruszać i dla stawów i dla rozladowania napięcia w mięśniach.
ODPOWIEDZ