Witam,
Cyz ktoś z was podczas nasilonej nerwicy zaobserwował trzaskanie wsyztkich stawów - w zasadzie przy każdym ruchu? strasznie jestem już umęczona bo ciagle dochodzi coś nowego:(
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
trzaskanie w stawach... POMOCY
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A czy ktoś z was taki objaw miał?
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja tak miałam. Fakt, ze bylam wtedy w stanie silnej analizy nerwicowej i wszystko mnie przerazalo. Teraz moze i to mam, ale nie zwracam uwagi. Druga sprawa to fakt, ze w trakcie nerwicy niemiłosiernie napięte sa mięśnie, które obciążają stawy. Wiec tutaj ruch jak najbardziej wskazany. U mnie jeszcze wyszlo, ze jestem miekkostawowcem i to jest po części tez tym podyktowane.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
ja jestem napewno w intensywnej analizie:( mam kupe innych objawów takcih jak takei poczucie napiceia cyz słabosci meisni jakies dygotania:( . zajade się.
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Wiec to wszystko sie nakreca, w tym stawy bardziej chrupią, bo sa przeciążone. Dostają duży wycisk. Staraj sie ruszać i dla stawów i dla rozladowania napięcia w mięśniach.Zalękniona pisze:ja jestem napewno w intensywnej analizie:( mam kupe innych objawów takcih jak takei poczucie napiceia cyz słabosci meisni jakies dygotania:( . zajade się.