Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witam wszystkich,

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
karola
Zarejestrowany Użytkownik

20 marca 2016, o 18:22

moja sytuacja jest dosyc specyficzna,
wyjechalam z kraju z powodu niemozliwosci otrzymania pomocy od moich bliskich po traumatycznym przezyciu, wtedy zaczely sie moje stany lekowe, dziwne mysli ia ataki paniki,
myslalam , ze zagranica znajde terapie ,po osmiu latach czesc objawow pozostala i teraz sie nasilila po duzej dawce stresow,terapeuci zalamuja rece...zreszta mam wrazenie ,ze szukaja przyczyn tam gdzie ich nie ma..
stracilam przez ataki paniki prace,jesli bylibuscie mna wrocilibyscie do kraju, dodam,ze boje sie w takim stanie sama mieszkac..wiem , ze to dosyc prywatne pytanie, ale nie wiem , co robic
'smuteq
wyzwolenie
Świeżak na forum

20 marca 2016, o 18:25

Najwazniejsza jest modlitwa, a do kraju powinnas wrocic jesli jestes patriotka, bo ojczyzna twoja zawsze powinna by dla ciebie wazna a nie zysk. Dlateog ze byl zysk wazny i twoje ego to odeszlas od ojczyzny i Boga stad twoje problemy.
Katarzyna

20 marca 2016, o 21:18

Wyzwolenie, poszukaj sobie innego forum albo odłącz internet! Bredzisz!
Karola Ty wiesz najlepiej, co będzie dla Ciebie lepsze. Moim zdaniem fajnie przy zaburzeniu mieć przy sobie ludzi, których lubisz/kochasz i którym możesz zaufać. To nie musi być rodzina. Ale tak naprawdę to i tak trzeba się z tym dziadostwem zmierzyć samemu! Miejsce, gdzie się to robi nie ma znaczenia. Pozdrawiam serdecznie
karola

24 marca 2016, o 14:43

Dzieki Katarzyno za twoje slowa..
teraz dla pana/pani Wyzwolenie:
nie kazdy (moze tak jak ty)wyjezdza z powodow zarobkowych, wiec nie projektuj swoich pomyslow o emigracji na innych osobach, ty mi mowisz o milosierdziu Bozym?
a w jaki sposob sie do mnie zwracasz?najpierw pytaj a potem konkluduj, jestes bezczelny,
zmien forum,
zegnam
ODPOWIEDZ