Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Wizyta u dentysty.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
revolta
Zarejestrowany Użytkownik

4 lutego 2016, o 22:16

Jutro jestem umówiona do dentysty, mam zęby w strasznym stanie. Nie boję się bólu itd, po prostu ogromnie się wstydzę tego co mam w gębie. Już od kilku dni nerwy mnie szarpią, nie wiem czy dam radę :?
Victor
Administrator

4 lutego 2016, o 23:52

Też tak kiedyś miałem, szczególnie po okresie mocnego zaburzenia, bo wówczas zaniedbałem sobie zęby, bo pójście do dentysty graniczyło wówczas z wyprawą na plutona :)
Wstydziłem się iść ale poszedłem i dobrze zrobiłem, dziś ząbki są okey :)
Dlatego mimo wszystko idź, w końcu doprowadzisz się tam do porządku a naprawdę warto :)
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie

Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
ODPOWIEDZ