Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
witam i pytam :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam wszystkich ostatnio troche popilem a moja nerwica tego nie lubi dzisiaj jest 4 dzien odkad pilem a czuje sie fatalnie ciagly lęk pustka w głowie nie moge usnac itd , a do tego chcialem sie dowiedziec czy naprawde nerwica moze wywołać wysypka która cholernie swędzi prawie na calym ciele ? bo ja tak mam i od 3 dni nie zmrużyłem oka ;/ bylem u lekarza dzisiaj i mowi ze nie wie od czego moze byc ta alergia dostalem zastrzyk sterydów jakos i przeszlo a teraz znowu sobie zaczyna mnie palic i swedziec 

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ogólnie lęki moga powodowac wysypke, a do tego poczytaj o tym czy to to : Pokrzywka cholinergiczna
Ogolnie moze ale tez mogl alko to spowodowac, nie panikuj, przeczekaj, odpocznij od picia i kaca i bedzie okey
Ogolnie moze ale tez mogl alko to spowodowac, nie panikuj, przeczekaj, odpocznij od picia i kaca i bedzie okey

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Zarejestrowany Użytkownik
staram sie uspokoic ale 3 miesiace temu tez po dosc długim piciu potem przerwa i w któryś tam dzien znowu to wybuchlo i jak probowalem usnac widzialem rzeczy ale to nie bylem tak jakby ja takie snienie a nie spalem , nie umiem tego opisac ale to jest straszne 

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Wyluzuj sie pewnie miales przysenne omamy hipnagogiczne, czesty zawal serca u nerwicowcow
albo paraliz senny badz przysenny. Pochlales i swoj eocierpiec na kacu musisz, przejdzie ci tylko sie nie nakrecaj 

(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p