Z góry pozdrawiam i przepraszam za problem
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Brak odczuwania leku
-
- Nowy Użytkownik
Hej wszystkim mam takie pytanie jestem jeszcze na lekach ale bede powoli je odstawial a moje pytanie brzmi czy podczas nerwicy mogę nie odczuwać lęku??? Mam w glowie jakiegoś straszaka typu że moge zabić własną rodzinę teraz inaczej do tego podchodze wiem że nikomu nic nie zrobie że to tylko nerwicowa zagrywka ale nie odczuwam leku gdy kiedyś mnie parlizowalo na sama taks myśl załączał się atak paniki, i czy to normalne teraz na brak lęku, bo jakos mi go brakuje tzn że mój stan emocjonalny wrócił do normy??bo w sumie Marek ze świadectwa odburzenia dodał posta że choroby psychiczne to jest brak odczuwania lęku przez to moje takie zapytanie bo załącza mi sie wkrętarka ale nie daje się bo wiem kim jestem
dlatego pisze do was żeby się upewnić
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Może wystąpić coś takiego, dokładniej nazywa się to otępienie emocjonalne i jest dość częste przy SSRI, u mnie występowało na początku później się zmniejszyło.
Can someone tell me I'm not going crazy?

The thoughts in my head make me hate me

Maybe I'm too far from saving