Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Brak odczuwania leku

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Norbert321x
Nowy Użytkownik

19 września 2024, o 06:59

Hej wszystkim mam takie pytanie jestem jeszcze na lekach ale bede powoli je odstawial a moje pytanie brzmi czy podczas nerwicy mogę nie odczuwać lęku??? Mam w glowie jakiegoś straszaka typu że moge zabić własną rodzinę teraz inaczej do tego podchodze wiem że nikomu nic nie zrobie że to tylko nerwicowa zagrywka ale nie odczuwam leku gdy kiedyś mnie parlizowalo na sama taks myśl załączał się atak paniki, i czy to normalne teraz na brak lęku, bo jakos mi go brakuje tzn że mój stan emocjonalny wrócił do normy??bo w sumie Marek ze świadectwa odburzenia dodał posta że choroby psychiczne to jest brak odczuwania lęku przez to moje takie zapytanie bo załącza mi sie wkrętarka ale nie daje się bo wiem kim jestem💪 dlatego pisze do was żeby się upewnić
Z góry pozdrawiam i przepraszam za problem
Awatar użytkownika
Sadwolf
Zarejestrowany Użytkownik

19 września 2024, o 07:45

Mam teraz dokładnie to samo 😛 Właśnie też się zastanawiałem, czy to normalne, że w trakcie odburzania permanentnego nie czuję lęku i myśli natrętnych, więc sam je przyzywam bo mi ich brak 😛
eabrownme
Nowy Użytkownik

16 kwietnia 2025, o 13:25

i thinks so too
VectraGTS
Nowy Użytkownik

17 kwietnia 2025, o 20:23

Biorąc leki jest coś takiego ze czlowiek bez leków zdrowy, bałby się czegoś lub przestraszyl np.widzac wypadek, a na lekach wogóle zero reakcji i współczucia ?
freaky man
Zarejestrowany Użytkownik

17 kwietnia 2025, o 21:29

VectraGTS pisze:
17 kwietnia 2025, o 20:23
Biorąc leki jest coś takiego ze czlowiek bez leków zdrowy, bałby się czegoś lub przestraszyl np.widzac wypadek, a na lekach wogóle zero reakcji i współczucia ?
Może wystąpić coś takiego, dokładniej nazywa się to otępienie emocjonalne i jest dość częste przy SSRI, u mnie występowało na początku później się zmniejszyło.

Can someone tell me I'm not going crazy? ;stop
The thoughts in my head make me hate me 'niemoge
Maybe I'm too far from saving :(:
ODPOWIEDZ