Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Zwolnienie lekarskie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Firlej
Nowy Użytkownik

25 sierpnia 2024, o 13:40

Hej, chciałabym poznać opinie tych którzy korzystali ze zwolnienia lekarskiego na zaburzenia lękowe. Czy pomogło wam to? Czy może wręcz przeciwnie, zamknęliście się jeszcze bardziej w domu, w swoim otoczeniu?
Przyznam, że jeśli wiedziałabym że mi to na pewno pomoże to nie zastanawiałabym się ani chwili. Ale mam obawy, że przestanę wychodzić do ludzi i w domu będę bezpieczna ale znowu pogorszy mi się poza domem. Jestem już zmęczona i szukam wszystkiego co przyspieszy moje zdrowienie 😫. Chodzę na terapię, jest lepiej ale zastanawiam się jeszcze nad tym zwolnieniem.
anonerwica
Zarejestrowany Użytkownik

25 sierpnia 2024, o 17:18

Samo to że pytasz, prawdopodobnie oznacza że by Tobie to nie posłużyło

Poza tym, to mocno indywidualne

Jeżeli jesteś (a prawdopodobnie nie) typem osoby "silna w pojedynkę, słaba w towrzystwie" - to bierz

To czy będziesz wychodzić czy nie, czy będziesz stawiać sobie wyzwania czy nie - zależy tylko od Ciebie

Raczej nie powinnaś :)
ODPOWIEDZ