Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Śmierć bliskiej osoby

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
zagrody123456
Zarejestrowany Użytkownik

8 maja 2019, o 09:32

Kochani.. Czy w takich chwilach jak śmierc bliskiej osoby (zmarł mi 32 kuzyn z 2 małych dzieci) powoduje że nerwica wraca.. Na tą wiadomość zareagowalam tak że dostałam ataku paniki i takie zaburzenie koncentracji że nie wiedziałam co robię tzn podstawowe czynności sprawialy mi kłopot.. Najgorsze w tym że się zaczęłam obwiniac że tak reaguje i porównywanie że inni reagują nie aż tak bardzo że traktuja to normalnie. Proszę o jakieś rady
menago49
Zarejestrowany Użytkownik

8 maja 2019, o 16:26

Zareagowałas adekwatnie do sytuacji. Nie obwiniaj się w zaburzeniu jestesmy × razy bardziej wyczuleni.
ODPOWIEDZ