Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nie rozumienie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
qweasdzxc
Zarejestrowany Użytkownik

6 maja 2019, o 21:40

Hejka, czy ktoś może miał podobne objawy?
Nie mogę oglądać telewizji ponieważ mam wrażenie, że nie rozumiem co tam mówią. Podobnie jest w wymianie zdań z drugą osobą z dialogiem.
Jedna myśl mi się w głowie kręci "nie rozumiem". Z czytaniem jest troszkę lepiej.
Pytam się ciągle drugiej osoby czy rozumiesz co ja do Ciebie mówię? Wszyscy mówią, że i ja rozumiem i Oni rozumieją.
Ktoś powie jedno zdanie a ja je analizuje, rozbijam na czynniki pierwsze i wychodzi masło maślane.
Ma ktoś podobnie?
SCF
Zarejestrowany Użytkownik

7 maja 2019, o 16:58

Ja tak np mam ze jak kogos za bardzo staram sie zrozumieć i za mocno analizuje to co mowi to w koncu od tej analizy nie wiem co on mówi xD
Jesli skupiasz cala uwage na analizie to możesz potem nawet faktycznie nie rozumieć ;)
witorrr98
Odburzony Wolontariusz Forum

7 maja 2019, o 17:10

Mi to wygląda po prostu na braki w uwadze.
ODPOWIEDZ