Hejka, czy ktoś może miał podobne objawy?
Nie mogę oglądać telewizji ponieważ mam wrażenie, że nie rozumiem co tam mówią. Podobnie jest w wymianie zdań z drugą osobą z dialogiem.
Jedna myśl mi się w głowie kręci "nie rozumiem". Z czytaniem jest troszkę lepiej.
Pytam się ciągle drugiej osoby czy rozumiesz co ja do Ciebie mówię? Wszyscy mówią, że i ja rozumiem i Oni rozumieją.
Ktoś powie jedno zdanie a ja je analizuje, rozbijam na czynniki pierwsze i wychodzi masło maślane.
Ma ktoś podobnie?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nie rozumienie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja tak np mam ze jak kogos za bardzo staram sie zrozumieć i za mocno analizuje to co mowi to w koncu od tej analizy nie wiem co on mówi xD
Jesli skupiasz cala uwage na analizie to możesz potem nawet faktycznie nie rozumieć
Jesli skupiasz cala uwage na analizie to możesz potem nawet faktycznie nie rozumieć