Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
myśli mają jednak wpływ na wszystko
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie zrozumiałeś,myśli to nerwica ale te uderzenie w klatce nic Ci nie zrobiło nie? od myśli mamy objawy ale te objawy nas nie zabijają, zresztą chłopaki mieli raczej na myśli myśli natrętne typu,że jak myślisz,że kogoś zabijesz to są tylko myśli ,one nie zabiją człowieka ,że jak myślisz,że jesteś pedofilem to nie znaczy,że nim jesteś tylko dlatego,że tak myślisz
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
Witam, Mateusz 27 lat, nerwica od marca 2018. Objawy - bóle głowy, ścisk w głowie, dretwienie lewej nogi, lęk przed omdleniem, ataki paniki, natretne myśli, skakanie mięśni, skurcze palców, kciukow, zatkane uszy, ból w klatce. Odwiedzilem masę specjalistów i badania mam każde w normie, TK głowy, morfologia stop x robiona, gastroskopia, borelioza Western blot ujemny, ekg ok, ile jeszcze można się badać? - neurolog od razu stwierdził nerwice że hoho. Ale od kilku dni mam objaw pieczenia skóry na nogach i rękach.. Takie nieprzyjemne uczucie, pieczenie, szczypanie. Boję się że to coś poważnego jednak.. Pomóżcie czy to też ta cholerna nerwica może aż tak boleć, palić?
-
- Administrator
A to uderzenie w klatce co konkretnie Ci zrobiło?

Jedynie wystraszyło.
Polecam wrócić do materiałów ponownie i dokładnie je odsłuchać ale także przeczytać - materia-zaburzenia-kowe-nerwica-depresja-rozwoj.html
Na sam start choćby te dwa tematy
reakcja-walcz-uciekaj-czyli-nerwica-atak-t3411.html
mechanizm-kowy-charakterystyka-t5227.html
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
jestem wrażliwiec cały czas o tym myślałem ,nie tylko mnie to wystraszyło , ale nasilało się z czasem ,i nowe objawy przeróżne klatka i serce, nawet nie mogę spokojnie poczytać te forum a spanie szkoda gadać, przedtem problemu nie było, teraz tylko pomyśle o tym wydażeniu i objawy przeróżne , ale sobie polepszyłem