Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mam taki problem???
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Już jak kiedyś pisałem zostały mi problemy żołądkowe mam taki problem że codziennie w godzinach od 11:00 do 15:00 mieli mnie w jelitach uczucie takie jak przy zatwardzeniu po wypróżnieniu trochę robi się lepiej albo przechodzi mam przy tym oczywiście napady lęku i nachodzą mnie myśli samobójcze żeby skończyć ze sobą i już się nie męczyć stolec wygląda też jak przy zatwardzeniu lecz nie mam problemów z wydalaniem , spotkał się ktoś z czymś podobnym.
-
- Administrator
A robisz wówczas coś konkretnego? To godziny pracy czy coś?
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie nie robię w tedy nic konkretnego nie mam żadnego stresu ani nic po prostu zawsze w tych godzinach mnie dopada jak bym był zaprogramowany.
-- 7 lutego 2017, o 11:37 --
Zauważyłem także że jak się wkurzę i dam upust złości trochę po przeklinam po wale pięściami to robi mi się lepiej.
-- 7 lutego 2017, o 11:37 --
Zauważyłem także że jak się wkurzę i dam upust złości trochę po przeklinam po wale pięściami to robi mi się lepiej.