Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

nerwica, a problemy z uprawianiem sportu

Być może masz jakąś kwestię do poruszenia związaną z nerwicą i lękiem?
A nie wiesz w który powyższy dział dodać temat, bo choćby pasuje to do każdej nerwicy?
Zrób to w takim razie tutaj.
Dział ten zawiera różne tematy, sprawy, wydarzenia w życiu związane z nerwicą i lękiem.
ODPOWIEDZ
patrycja
Zarejestrowany Użytkownik

22 lutego 2016, o 01:11

Witam, jestem nowa na forum, chociaż z nerwicą zmagam się od 9 roku życia. Aktualnie mam 22 lata i ciągle zmagam się z moją towarzyszką :D Ale wracając do tematu, jak radzicie sobie z uprawianiem sportu? Ja bardzo chciałabym zacząć biegać, ale od pół roku najgorszym i najczęstszym moim objawem są stałe duszności, potrzeba ziewania. Podczas jakiegokolwiek wysiłku fizycznego objawy nasilają się. Nie wydaje mi się, aby miało to związek ze zmęczeniem, ale stresem i strachem. Czy ktoś z Was miał podobny problem i sobie z tym poradził? Wiem, że na forum jest już temat dotyczący sportu w nerwicy, nie spamuję bezmyślnie kolejnym, ale tam nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Dziękuję za każdą wypowiedź :) Patrycja
Awatar użytkownika
zdravko
Zarejestrowany Użytkownik

22 lutego 2016, o 09:30

Pewnie połowie nie chce się nic i ziewa, więc jest to normalne, może na początek rower, potem bieganie.
ODPOWIEDZ