Czy od nerwicy można przestać czuć temperaturę otoczenia i nie czuć smaku jedzenia ? Już nie wiem co o tym myśleć . Zaczęło się od tego , że dźwignęłam coś ciężkiego wtedy nagle przeszedł mnie prąd po całym ciele, zrobiło mi się słabo i gorąco , zaczęłam się cała trzęsc ... Wtedy odrealnilo mnie na kilka miesięcy, od tamtej pory drętwieją mi ręce i nogi .
Smak czasami wraca , ale temperatury nie czułam przez ponad rok do czasu operacji wycięcia wyrostka .
Po operacji czułam się świetnie przez dwa tygodnie , później zaczęłam stresować się powrotem do pracy . Po jakiś dwóch , trzech tygodniach po powrocie znów przestałam odczuwać temperature .
Wtedy nagle piszczy mi w uchu robi mi się słabo i mnie odcina .
Przepraszam jeśli jest napisane nieskładnie, ale mam problem z koncentracją i czuje się ostatnio taka oszołomiona
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Objawy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak, można przy nerwicy nie odczuwać temperatury otoczenia. Drętwienie kończyn też przerabiałam. Miałam też uczucie mrowienie w dłoniach i głowie. Po przejściu kompleksowych badań i zaczęciu leczenia objawy znacznie zelżały. Jednak warto by skonsultować się z lekarzem by wykluczyć inne przyczyny, wtedy można zacząć rozprawiać się z nerwicą.
-
- Nowy Użytkownik
Tylko ja byłam u dwóch neurologów , jedna Pani mnie wyśmiała i powiedziała, że to niemożliwe żeby nie czuć temperatury
Drugi patrzył na mnie dziwnie , ale kazała zrobi EEG (czekam na wyniki) i bolerioze( jeszcze nie zrobiłam )
Drugi patrzył na mnie dziwnie , ale kazała zrobi EEG (czekam na wyniki) i bolerioze( jeszcze nie zrobiłam )