Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Teraz kolej na mnie :D
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No to nadszedl czas na mnie w skrócie to juz po wszystkim, okolo 1.5 roku sie męczyłem z zaburzeniami lekowymi, derealizacja, walenie serca, bezsenność i wgl i juz po wszystkim i w sumie git ciesze sie ze wszystkiego dd nie ma, jak ktos chce cos wiedzieć to mozna pytac 

Piszcie jak chcecie cos wiedziec od odburzonego 

-
GratulujęKamo111996 pisze: ↑18 czerwca 2022, o 23:41No to nadszedl czas na mnie w skrócie to juz po wszystkim, okolo 1.5 roku sie męczyłem z zaburzeniami lekowymi, derealizacja, walenie serca, bezsenność i wgl i juz po wszystkim i w sumie git ciesze sie ze wszystkiego dd nie ma, jak ktos chce cos wiedzieć to mozna pytac![]()
Tylko się cieszyć z takich sukcesów
-
Ludzie nie bieżcie tego sziiiitu co wam wciskają u psychiatrów . xD ja nie biorę i wie m że nie potrzebuje nic xD proponuje powiedzieć pseudo lekarzom żeby se sami to brali xD nie wiem czy wiecie ale psychiatrzy sami chodzą do psychiatrów xD a jedyne co oni potrafią to wciskać wam kit xD
-
DokladnieMaria87 pisze: ↑18 czerwca 2022, o 23:51GratulujęKamo111996 pisze: ↑18 czerwca 2022, o 23:41No to nadszedl czas na mnie w skrócie to juz po wszystkim, okolo 1.5 roku sie męczyłem z zaburzeniami lekowymi, derealizacja, walenie serca, bezsenność i wgl i juz po wszystkim i w sumie git ciesze sie ze wszystkiego dd nie ma, jak ktos chce cos wiedzieć to mozna pytac![]()
Tylko się cieszyć z takich sukcesów![]()

-
Jesteś niesamowity ! Na prezydenta
Zaznaczam ludzie jak i Pan powyżej. Leki nadają się tylko dla tych rzekomych "lekarzów" którzy nie mają nic wspólnego w byciu lekarzem! Zdajcie sobie sprawę że te leki są jak narkotyki ! Uzależniające!!!! Robiące dziurę w mózgu i niszcząc wasze organy żeby poczuć się tylko lepiej ! Czy tak nie działają narkotyki? Jeśli macie problemy polecam psychologa ale od tych ciuli psychiatrów trzymajcie się z daleka! Mają większe problemy niż myślicie !

-
Słuchajcie ja wiem co mówię ostatni lekarz psychiatra powiedział mi że nie chce brać w tym udziału co ze mną robią i dała mi kartkę opisując po krótko to co mi robią. Jako jedyna zainteresowała się moja sprawą jako lekarz ! I Pani w z żabki również opowiadała mi jak to dostała telefon w mojej sprawie 

- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Opisz swoją historieKamo111996 pisze: ↑18 czerwca 2022, o 23:41No to nadszedl czas na mnie w skrócie to juz po wszystkim, okolo 1.5 roku sie męczyłem z zaburzeniami lekowymi, derealizacja, walenie serca, bezsenność i wgl i juz po wszystkim i w sumie git ciesze sie ze wszystkiego dd nie ma, jak ktos chce cos wiedzieć to mozna pytac![]()

-
Właśnie Kamo opisz proszę jak to było z Tobą. Napisałeś, że nie brałeś leków, jak udało Ci się wyjść z zaburzenia?Nipo pisze: ↑19 czerwca 2022, o 11:58Opisz swoją historieKamo111996 pisze: ↑18 czerwca 2022, o 23:41No to nadszedl czas na mnie w skrócie to juz po wszystkim, okolo 1.5 roku sie męczyłem z zaburzeniami lekowymi, derealizacja, walenie serca, bezsenność i wgl i juz po wszystkim i w sumie git ciesze sie ze wszystkiego dd nie ma, jak ktos chce cos wiedzieć to mozna pytac![]()
![]()
-
Okej jasne, to duzo bardzo do opisania, ale postaram sie to w skrócie napisacMaria87 pisze: ↑20 czerwca 2022, o 00:14Właśnie Kamo opisz proszę jak to było z Tobą. Napisałeś, że nie brałeś leków, jak udało Ci się wyjść z zaburzenia?Nipo pisze: ↑19 czerwca 2022, o 11:58Opisz swoją historieKamo111996 pisze: ↑18 czerwca 2022, o 23:41No to nadszedl czas na mnie w skrócie to juz po wszystkim, okolo 1.5 roku sie męczyłem z zaburzeniami lekowymi, derealizacja, walenie serca, bezsenność i wgl i juz po wszystkim i w sumie git ciesze sie ze wszystkiego dd nie ma, jak ktos chce cos wiedzieć to mozna pytac![]()
![]()

PO CO KOTU OKULARY?
-ZEBY MIAŁ

-
Ahahahaha
koniec mnie rozłożył na łopatki 
Cieszę się, że kolejnej osobie udało się wyjść z zaburzenia, mam nadzieję, że mi też się uda, męczę się już pół roku.
Powiedz jak radziłeś sobie z myślami, że możesz z tego nie wyjść? Może w ogóle ich nie miałeś?
Cieszę się, że kolejnej osobie udało się wyjść z zaburzenia, mam nadzieję, że mi też się uda, męczę się już pół roku.
Powiedz jak radziłeś sobie z myślami, że możesz z tego nie wyjść? Może w ogóle ich nie miałeś?
-
Aa jednak ktos doczytal do konca hahah

-
W czasie wychodzenia z zaburzenia nie brałeś leków, ale suplementowałeś się może? Czy tylko Twoja silna wola i chęć wyjścia z zaburzenia Ci pomogły?Kamo111996 pisze: ↑21 czerwca 2022, o 23:26Aa jednak ktos doczytal do konca hahahuda sie na luziee
i mialem bardzoo duzo takich mysli, ale stwierdziłem ze nie bede z tymi myslami walczyc i mowilem sobie zawsze ze jak nie przejdzie to nie przejdzie to bede jakos probowal z tym żyć, a pozniej jak odpuszczalo to jak tylko nachodzily myśli ze z tegp nie wyjde to mowilem sobie w glowie ze " wyjde bo jest czesto lepiej juz wiec jest szansa ze to pusci"
![]()
-
Nie bralem wcaleMaria87 pisze: ↑22 czerwca 2022, o 23:07W czasie wychodzenia z zaburzenia nie brałeś leków, ale suplementowałeś się może? Czy tylko Twoja silna wola i chęć wyjścia z zaburzenia Ci pomogły?Kamo111996 pisze: ↑21 czerwca 2022, o 23:26Aa jednak ktos doczytal do konca hahahuda sie na luziee
i mialem bardzoo duzo takich mysli, ale stwierdziłem ze nie bede z tymi myslami walczyc i mowilem sobie zawsze ze jak nie przejdzie to nie przejdzie to bede jakos probowal z tym żyć, a pozniej jak odpuszczalo to jak tylko nachodzily myśli ze z tegp nie wyjde to mowilem sobie w glowie ze " wyjde bo jest czesto lepiej juz wiec jest szansa ze to pusci"
![]()

-
Możesz napisać jak się wtedy odżywiałeś i nadal odżywiasz? Pracowałeś podczas zaburzenia czy jednak wypoczywałeś?
Ile masz lat jeśli można wiedzieć?
Ile masz lat jeśli można wiedzieć?