Z góry dziękuję za empatie i zainteresowanie z Państwa strony losem zagubionej, nowej forumowiczki

Dzisiaj po raz pierwszy zalogowałam się na forum. Mam takie poczucie, że to odpowiednie miejsce dla mnie... Moja historia planuje się oczywiście podzielić, ale na tą chwilę chyba jest na to za wcześnie. Czuję się jakoś zablokowana, oniesmielona, ale liczę że to samoistnie minie.

Mój problem polega na tym, że jestem równocześnie coraz bardziej przerażona ilością wątków, działów, nie wiem od czego zacząć... Nie mogę się tu odnaleźć, a bardzo bym chciała się choć trochę zadomowic. Mam nadzieję że to nie tylko ja jestem takim nieogarem

Będę wdzięczna za każdą radę i pomoc. Moze jakieś odnośniki do szczególnie cennych treści znajdujących się na forum? Sama nie wiem o co prosić by się wdrożyć w to forumowe życie - jestem więc otwarta na propozycje. Dobrym duszom z góry dziękuję i mam nadzieję że uda mi się w przyszłości odwdzieczyc za wszelkie dobro

Jeszcze też na koniec spytam czy jest tutaj taka możliwość by wyświetlic zbiór najnowszych wpisów użytkowników? Bo chciałabym być jakoś w miare na bieżąco z tym co się na stronie aktualnie dzieje..
Pozdrawiam,
Alex.