Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pogaduchy, w dwóch słowach - DOWOLNY TEMAT:)
-
hejlifa
- Zarejestrowany Użytkownik
5 lipca 2017, o 12:00
''Nie mam osoby, nie ma takiej osoby w moim życiu, z którą mógłbym szczerze, bardzo szczerze porozmawiać (a chyba tego bym potrzebował)'' Kto tak ma ?
Uciążliwe, nie?

Ostatnio zmieniony 5 lipca 2017, o 12:02 przez
hejlifa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
hejlifa
5 lipca 2017, o 12:01
Można do kota mówić, ale to jest bez sensu i nie na dłuższą metę.

-
dziwny123
5 lipca 2017, o 19:45
Ja mogę szczerze popisać w internecie i to mi jak na razie wystarcza.
-
Aleksandra188
6 lipca 2017, o 10:22
Niestety ale tak jest ... chciałabym kiedyś porozmawiać z kimś kto mnie wysłucha , czasem bardzo potrzebuje rozmowy o tej nerwicy , potrzebuje się wygadac. U mnie partner jak rozmawiam z nim o tym to potrafi zmienić szybko temat i po rozmowie ... dlatego tez na początku zaburzenia bardzo chciałam iść do psychologa , żeby mnie wysłuchal, żeby zaczął rozmowę na ten temat , zapytał jak się czuje ... ciężkie to ...
-
katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
6 lipca 2017, o 11:06
Kochani, ja wiem, że nic nie zastąpi realnego kontaktu, ale jesteśmy tutaj by się wspierać, wyżalić, wygadać. Mimo, że to tylko namiastka, to zawsze można poklikać na forumowym czacie

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
hejlifa
6 lipca 2017, o 11:12
Tak katarzynka, bo my za duzo narzekamy w tym watku. I tak w ogole dobrze, ze w ogole mamy to forum,^^
-
Victor
- Administrator
6 lipca 2017, o 11:12
Słuchajcie, możecie zrobić pomysł tego rodzaju, że zbierzecie się i porozmawiacie sobie na skype lub ts'ie forumowym ;p To wbrew pozorom czasem jest też dobra "terapia"
Kiedyś jakiś chłopak wpadł na taki pomysł, że dał ogłoszenie chyba nayoutube, że jest dostępny aby po prostu z kimś porozmawiać kto czuje się samotny, bo on tez tak ma. Podobnież zgłosiło się mega mnóstwo osób z całego świata. Mówię podobniez bo o tym tylko słyszałem.
Po prostu zamiast mówić jak jest czegoś spróbujcie

-
hejlifa
6 lipca 2017, o 11:17
Victor pisze: ↑6 lipca 2017, o 11:12
Słuchajcie, możecie zrobić pomysł tego rodzaju, że zbierzecie się i porozmawiacie sobie na skype lub ts'ie forumowym ;p To wbrew pozorom czasem jest też dobra "terapia"
Kiedyś jakiś chłopak wpadł na taki pomysł, że dał ogłoszenie chyba nayoutube, że jest dostępny aby po prostu z kimś porozmawiać kto czuje się samotny, bo on tez tak ma. Podobnież zgłosiło się mega mnóstwo osób z całego świata. Mówię podobniez bo o tym tylko słyszałem.
Po prostu zamiast mówić jak jest czegoś spróbujcie
Masz racje Victor

Dzieki za odpowiedz.