Dziś proponujemy ponownie spotkanie na Waszym kanale TS, chętnie porozmawiamy o psychologii

Jednak termin jaki Nam pasuje to sobota 17 września godzina 16. Czy będą chętni? Czy Victor masz możliwość w tym czasie?
Pozdrawiam
Ja nie rozumiem dlaczego to wszystko jest stawiane w opozycji - to albo to? świat nie jest czarno-biały. Każda szkoła terapeutyczna ma swoje założenia ich się trzyma. Jeśli komuś pasuje odburzanie terapią psychodynamiczną to robi to w taki sposób. Ktoś inny będzie to robił w inny sposób. Co człowiek to inna droga, bo każdy z nas jest inny I ma prawo wyboru ścieżki zdrowienia. Tym bardziej, że uważam, że ta ścieżka powinna być dobrana pod daną osobę, a nie na odwrót. Tzn. dobieramy terapię do konkretnej osoby I przypadku, a nie terapeutyzujemy wszystkich jedną metodą bez wględu na przypadek.PiotrekS. pisze:Niestety poprzednim razem spotkanie nie doszło do skutku z Naszej winy. Mówię tu o temacie wyzwanie-t9175.html
Dziś proponujemy ponownie spotkanie na Waszym kanale TS, chętnie porozmawiamy o psychologiiZapraszamy administratora Victora, z którym najczęściej się nie zgadzam.
Jednak termin jaki Nam pasuje to sobota 17 września godzina 16. Czy będą chętni? Czy Victor masz możliwość w tym czasie?
Pozdrawiam
Victor pisze:Wam się troszkę "pomierdał" chyba cel takich spotkań. Bo ja to odbieram tak jakbyście chcieli się spotykać z ludźmi w celu przekonywania ich do czegoś i prawdopodobnie pompowania swojego nazwijmy to ego.
A do tego chcecie zmusić mnie do tego.
Jeżeli w tym celu chcecie się spotykać to mnie szkoda czasu.
Jeśli chcecie też aby to wyglądało jak rozmowy polityków o swojej racji, popierane wykresami skuteczności, to ja również dziękuję.
Ale oczywiście nawet wtedy będziecie mieli dostępny kanał TS i być może będą chętni. Nie potrzebujecie wówczas mnie ani nikogo z administracji do przeprowadzania spotkań z ludźmi z forum.
Jeśli tylko chcecie komuś z nich okazać wsparcie to proszę bardzo.
Natomiast jeśli w sobotę chcecie wpaść i porozmawiać o zaburzeniach opierając się na tym co będą mówili ludzie na spotkaniu oraz jesteście otwarci na pytania, to czemu nie? Ja tak 2 godzinki mogę wstępnie zarezerwować.
Chętnie również zadam pytania Pani od terapii psychodynamicznej.
Aha i jeśli chcecie występować jako specjaliści, to poproszę się przedstawić przed spotkaniem.
Tak więc jeżeli taka forma Wam odpowiada to dajcie znać.
Piotrek, co starasz sie udowodnic?PiotrekS. pisze:Zapraszam wszystkich! Victora przede wszystkim jak ma odwagę (taka mała prowokacja).