Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Derealizacja + miękkie narkotyki
-
- Świeżak na forum
Dużo słyszy się o przypadkach, kiedy ludzie przez kontakty z marihuaną/haszyszem dostają objawów DD. Ciekawi mnie jednak, jak mogłaby wyglądać sytuacja, kiedy osoba z problemami typu DD, niespowodowanymi narkotykami miękkimi, zażyłaby je. Czy objawy by się nasiliły (jak w przypadku osoby przeziębionej tarzanie się bez ubrania po śniegu), czy wyszłoby to na zero? Jest tu ktoś taki?
-
- Administrator
Będzie to indywidualną sprawą. Jeden nie poczuje nic oprócz fazy, innemu się nasili, trzeci do stanie ataku paniki a czwarty powie, że przez ten czas się poczuł lepiej.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)