Witajcie!
Czy ktoś z was ma tak silna depersonalizacje zs czuję że ze strachu straci przytomność? Ja to mam tak silne że czuję że pękam. W piątek zwiekszam dawkę leku arketis. Czy znacie ten lek jest skuteczny?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nasilenie depersonalizacij
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Witaj . Ja nie biorę leków ale mam takie same objaw jak Ty , nie ciągle ale zdarza się .TVJM7777777 pisze:Witajcie!
Czy ktoś z was ma tak silna depersonalizacje zs czuję że ze strachu straci przytomność? Ja to mam tak silne że czuję że pękam. W piątek zwiekszam dawkę leku arketis. Czy znacie ten lek jest skuteczny?
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
A ja mam właśnie ciągle że zwariować można naj gorsze jest to że straciłam nadzieję optymizm że będzie dobrze
-
- Administrator
Arketis to paroksetyna, na poczatku brania mozna się gorzej czuć (mam nadzięję, że to wiesz). Lęki i nerwica nie mają związku ze zwariowaniem, są to inne rejony i mózgu. Zaburzenie emocji to coś innego niż "zwariowanie" jako choroba psychiczna.
Ile razy do tej pory czułeś, że tracisz przytomność i wariujesz? Ile razy stało się to faktem?
Dział dla leków masz tu leczenie.html
Ile razy do tej pory czułeś, że tracisz przytomność i wariujesz? Ile razy stało się to faktem?
Dział dla leków masz tu leczenie.html
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
Dzięki
Słyszałam już że od tego się nie wariuje ale moje objawy są takie że czuję czasami że nie wytrzymam nie wiem po prostu co się ze mną dzieje
Słyszałam już że od tego się nie wariuje ale moje objawy są takie że czuję czasami że nie wytrzymam nie wiem po prostu co się ze mną dzieje