Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Numb
-
- Zarejestrowany Użytkownik
podobno doskonaly film o DD ; d itp ;d jednak nie moge go nigdzie znalesc wie ktos moze gdzie moge go obejrzec na legalu albo skad sciagnac bo wszedzie jakas piosenka linkin partk numb wyskakuje lipa . ;d jak ktos wie prosze o link . ;d dz 

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Na jakiejś stronie z torrentami na pewno jest.
Cały tytuł to "Numb - człowiek, który się zawiesił".
-- 24 lutego 2011, o 21:49 --
poprawka "Numb - facet który się zawiesił"
Cały tytuł to "Numb - człowiek, który się zawiesił".

-- 24 lutego 2011, o 21:49 --
poprawka "Numb - facet który się zawiesił"

"Nie dał nam Bóg ducha bojaźni, ale mocy i miłości, oraz trzeźwego myślenia"
-
dziekowac ;d
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
ale takie pogodzenie sie moze byc poczatkiem zdrowienia
nie myslicie tak??

-
noo mozliwe w sumie. ;d
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ja ten film ogladalem jak mialem depersonalizacje bardzo bardzo czesto, to bylo jakies takie namacalne ze ta depersonalizacja to nie jakis wymysl ani bujda 

-
Zna ktoś jakiś film o nerwicy? ja znalazłem jeden "Numb" http://www.ekino.tv/film,Facet-ktory-si ... 11950.html Jak znacie jakieś filmy lub dokumenty to podajcie nazwe a najlepiej link 

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Właśnie skończyłem oglądać ten film i czasami aż śmiać mi się chciało jak widziałem przez co on przechodził i przez co ja przechodziłem. Oglądam i "o... strach przed zwariowaniem", "o natręctwa". Było też w filmie trochę niedociągnięć np że DD ma się juź wcześniej tylko marichuana to aktywowała. Takie coś pasuje do schizy, a nie do DD, no ale trudno. Podobnie jak Damianero napisał, że nerwica jakby do końca nie została dobrze zarysowana, ale film ogólnie ogląda się przyjemnie. Polecam. 

Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011